Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια του "Έρωτα Φυγά" από την συχνότητα του ΑΝΤ1 πια, η Μαργέτα, καθώς κρύβεται ακόμα από τον κόσμο, αντιμετωπίζει τους νέους εχθρούς της, ενώ κρύβει τα πάντα από τον Στέφανο για να τον προστατέψει.

Ο Στέφανος έχει όμως μόνο ένα σκοπό, να βρει αυτόν που θα σκότωνε τη Μαργέτα, για να τον εξοντώσει και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ωστόσο η Μαργέτα αρνείται να αποκαλύψει τον δολοφόνο της στον Στέφανο και αποπροσανατολίζοντάς τον, τον οδηγεί σε επικίνδυνα νερά...

Δείτε επίσης: "Η Μάγισσα": Νεκροί Κερασίνα, Μισέλ και Πολυξένη

Πρεμιέρα για τον πολύπαθο "Έρωτα Φυγά" απόψε στον ΑΝΤ1

Ο (πολύπαθος) «Έρωτας φυγάς» επιστρέφει από απόψε και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τον ΑΝΤ1 στις 21.00.

Στο πρώτο λοιπόν επεισόδιο του νέου κύκλου Μάρκος (Σταύρος Σβήγκος) - Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) ζουν ελεύθεροι τον έρωτά τους, αγνοώντας -όσο μπορούν- τα επικριτικά βλέμματα.

Παρόμοια κατακραυγή συνοδεύει και την απόφαση του Ιάσονα να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα, που θέλησε να ακολουθήσει τον εραστή της.

Δείτε ακόμη: "Η Γη της Ελιάς": Ο Τζον επιστρέφει στην Αμερική για την κόρη του

Η στάση του βρίσκει αντίθετους κάποιους εργάτες, οι οποίοι, επικαλούμενοι τις αρχές τους, εγκαταλείπουν το Κιάρι. Ο Ιάσονας περνά δυσκολότερες στιγμές όταν φτάνει στα χέρια του ένας φάκελος…

Στην Αθήνα, η Μαργέτα προσπαθεί μαζί με τον Θύμιο να βρει μια λύση για να κρατήσει κλειστό το στόμα του εκβιαστή της. Ο Μάρκος αναθέτει στον Φάνη να παρακολουθήσει τη Νότα, που προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της.

Η ίδια επισκέπτεται την Ελπίδα στο νοσοκομείο και την απειλεί πως, αν καταθέσει εις βάρος της Ευγενίας, δεν θα διστάσει να ξαναβάψει τα χέρια της με αίμα…

Δείτε επίσης: "Σασμός": Ο Μαθιός στη φυλακή ενώ γεννάει η Βασιλική;