Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της μόδας στη χώρα μας,  ήταν ο σχεδιαστής Φιλήμονας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια. Με τον γνωστό σχεδιαστή είχε φιλική σχέση πολλών ετών ο Στέλιος Χανταμπάκης, όπως και η σύζυγος του Όλγα Πηλιάκη.

Σε δηλώσεις του στο parapolitika.gr, o ιδιαίτερα συγκινημένος πρώην παίκτης του Survivor είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον σχεδιαστή μόδας, τον οποίο χαρακτήρισε ‘’έναν πολύ αληθινό και γλυκό άνθρωπο’’, οποίος ''είχε μέχρι το τέλος του αξιοπρέπεια''.

‘’Λυπάμαι πολύ! Ήμασταν πολύ φίλοι και  αγαπούσε πολύ και την Όλγα (τη σύζυγό του) και τα παιδιά μας’’ λέει στο parapoltika.gr φανερά σοκαρισμένος.

Διαβάστε σχετικά: Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Φιλήμονας, σε ηλικία 91 ετών

 ‘’Μόνο καλά μπορώ να θυμάμαι! Ήταν ένας πολύ αληθινός και γλυκός άνθρωπος που μέχρι και την τελευταία στιγμή  είχε αξιοπρέπεια. Την τελευταία φορά που τον είδα όμως, δεν ήταν πολύ καλά. Όμως δεν περίμενα να φύγει…’’ δηλώνει και αποκαλύπτει  πως παρακολουθούσε και την Όλγα Πηλιάκη που συμμετέχει στo Survivor ‘’Μου έλεγε αχ πολύ στεναχωριέμαι για το κορίτσι, θα ταλαιπωρείτε εκεί… Τι να πω νιώθω μεγάλη θλίψη έφυγε ένα υπέροχος άνθρωπος και φίλος’’.