Μετά την καθηλωτική πρεμιέρα, η νέα παραγωγή του Mega «Famagusta» επιστρέφει με το δεύτερο επεισόδιο αύριο στις 21.00. Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, σε μια ιστορία που συνδέεται βαθιά με τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την Κύπρο προ 50 ετών.


Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Ο Μάικλ Κούρτης (Χρήστος Λούλης), στο διά ταύτα, πρεσάρει ασφυκτικά τη Χριστίνα (Κοραλία Καράντη) να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ για την εξαφάνιση του πρωτότοκού της το 1974, ενώ ο Παύλος προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον Αντρίκο. Το ένοχο μυστικό του Θοδωρή βγαίνει στην επιφάνεια και συγκλονίζει την οικογένεια Σέκερη, που έχει αναστατωθεί και με την εξαφάνιση της Ελένης. Ο Παύλος (Αντρέας Γεωργίου), ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα (Γιάννης Μπέζος), μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του. Η εν διαστάσει σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να δεχθεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και για αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει τη Χριστίνα να δώσει τη μαρτυρία της για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Ο Τεύκρος, η σχέση της Δάφνης, επιστρέφει από το Λονδίνο και ασχολείται ενεργά με τη φάρμα της οικογένειας. Η Δάφνη αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ, από τον οποίο μαθαίνει πως είχε σχέση με έναν παντρεμένο. Ο σκύλος όμως της αγνοούμενης θα φέρει στο φως το μυστικό του πηγαδιού. Tip: Μετά το τέλος του επεισοδίου μία συγκλονιστική «Μεγάλη εικόνα» έρχεται εκτάκτως στις 23.00 στο Mega.

*Διαβάστε εδώ: "Μεγάλη Εικόνα" - "Famagusta": Η Νίκη Λυμπεράκη συναντά τη Χαρίτα Μάντολες και τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη


Μεγάλη εικόνα" με Μάντολες - Μπεμπεδέλη

Η Νίκη Λυμπεράκη συναντά τη Χαρίτα Μάντολες και τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Η δημοσιογράφος ταξιδεύει ως την Κύπρο για να γνωρίσει και να ακούσει από κοντά τη γυναίκα-σύμβολο της Μεγαλονήσου, που εξακολουθεί -όπως η ίδια λέει- να είναι 27 ετών, ακριβώς όσο ήταν την 20ή Ιουλίου του 1974, τότε που βίωσε την απόλυτη φρίκη, αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας των ανθρώπων της και της καταστροφής της πατρίδας της, της Κερύνειας.