Η πρώτη «φωτιά» της θητείας του Χάρη ∆ούκα λίγο έλειψε να ανάψει τις προηγούµενες ηµέρες στον Αθήνα 9,84, αλλά πριν πάρει έκταση πρόλαβε και την έσβησε ο... Κώστας Ζαχαριάδης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός και έµπειρος δηµοσιογράφος Γιάννης Κορωναίος, που τοποθετήθηκε στο νέο ∆ιοικητικό Συµβούλιο του δηµοτικού ραδιοσταθµού της Αθήνας, µε πρόταση του επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», εµφανίστηκε στον σταθµό και µίλησε µε εργαζοµένους.

Γιατί ξεκίνησε ο "θόρυβος" μεταξύ των εργαζομένων

Σε πολύ καλό κλίµα ήταν όλη η συζήτηση, µέχρι τη στιγµή που ο Γιάννης Κορωναίος, προκειµένου να δείξει το µέγεθος των δυνατοτήτων του 9,84, ανέφερε πως ο αριθµός των εργαζοµένων είναι ο ίδιος και µεγαλύτερος µε αυτόν του ΣΚΑΪ, από τον οποίο ο ίδιος πέρασε µε επιτυχία αρκετά χρόνια στην καριέρα του.

Η αναφορά αυτή θεωρήθηκε από κάποιους ότι ήταν υπαινιγµός για συρρίκνωση του προσωπικού και αυτό έδωσε τη λαβή να ξεκινήσει ένας θόρυβος µεταξύ των εργαζοµένων.

Όλα αυτά κράτησαν µερικές ώρες, καθώς ο µεν κ. Κορωναίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτηµα, ο δε επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Κώστας Ζαχαριάδης, επικοινώνησε προσωπικά µε τον εκπρόσωπο των εργαζοµένων και µέλος του ∆.Σ. της ΕΣΗΕΑ, Κώστα Κορέλη, και του είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέµα αλλαγής εργασιακών σχέσεων για υπάλληλο του 9,84.

Και κάπως έτσι η «φωτιά» έσβησε πριν πάρει µεγάλες διαστάσεις.




*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 3/2/2024