Για τη μητέρα της, που έχει αποβιώσει, μίλησε -σε σπάνια αναφορά της- χθες η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία», αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Mega.

Αφορμή για την κουβέντα που έγινε on air στάθηκε η έλλειψη προσωπικού στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», που παραλίγο να αναστείλει τα τακτικά χειρουργεία.

Η μαμά λοιπόν της Χρηστίδου έπρεπε πρώτα να χειρουργηθεί στη χολή κι έπειτα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Ήμασταν σε μόνιμη αναμονή, άλλα χειρουργεία προηγούνταν και ήταν φυσικό», τόνισε.

Και πέρασε σε κάτι επίσης προσωπικό, όμως εντελώς διαφορετικής χροιάς.

"Τότε είχε υπονοηθεί το όνομά μου"

Έχοντας καλεσμένη την πολύπειρη τηλεκριτικό Τίνα Μεσσαροπούλου (που βλέπουμε στο «Happy Day» στον Alpha, με οικοδέσποινα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή), έσπευσε να αναφερθεί σε εκείνο το ρεπορτάζ -της Τίνας- για το οποίο έγινε ντόρος πριν από λίγο καιρό και αφορούσε την υποτιθέμενη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τον χωρισμό του.

Η παρουσιάστρια του Mega δήλωσε:

«Τότε είχε υπονοηθεί το όνομά μου. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως δεν ειπώθηκε. Όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα: “Mα δεν είπαν κάτι. Βγήκε ένα πρωτοσέλιδο με μένα”».

«Δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν. Δεν θα ασχοληθώ ξανά. Από εδώ και πέρα, μόνο με υπεύθυνη δήλωση θα βγάζουμε ρεπορτάζ. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Όνομα δεν ειπώθηκε ποτέ. Είπα “όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται”», ήταν η απάντηση της Τίνας στη Σίσσυ και η κουβέντα προχώρησε σε άλλα θέματα.

Tip: Αξίζει να αναφερθούμε και στο πώς υποδέχθηκε η Χρηστίδου τη Μεσσαροπούλου στο πλατό:

«Θα υποδεχτούμε μια κυρία που θα ομολογήσω ότι με έχει φέρει σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα, τώρα που το θυμάμαι… Έλα μέσα, Τίνα, να τα λύσουμε», είπε, προλογίζοντάς τη. 




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 12/2/2024