Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η ομάδα των Διάσημων στο Survivor 2024 κέρδισε και χάρηκε το πιο πολύτιμο έπαθλο, εκείνο της επικοινωνίας. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους συντρόφους τους και να δεχθούν κάποια πολύ ιδιαίτερα γι’ αυτούς δώρα από την Ελλάδα.

Όταν ήρθε η σειρά για τη Μαρία Αντωνά να λάβει το δικό της πρώτο μήνυμα στο Survivor, αρχικά το δώρο και ύστερα τα λόγια από τον Άρη Σοϊλέδη την έκαναν να μην μπορεί να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση. Ανοίγοντας το κουτάκι, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια είδε έναν λούτρινο Τουίτι και ξέσπασε μεμιάς σε κλάματα.

1-maria-antwna-arhs-soiledhs

Έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα

«Μπορεί αυτό να είναι έτσι αστείο και γλυκό, αλλά έχει πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Αυτό το είχα πάρει σε ένα ταξίδι που είχα κάνει στο Βουκουρέστι, όταν έπαιζε ο Άρης ποδόσφαιρο εκεί και έχουμε όλη την οικογένεια. Δηλαδή έχουμε αυτό το μικρό και έχουμε και τη μαμά. Είναι η προσομοίωση του Άρη, άμα δείτε τα ματάκια του! Αυτά ήταν και είναι τα μωρά μας και αυτό είναι το πρώτο», αναφώνησε η Μαρία Αντωνά.


Άρης Σοϊλέδης: Με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο

«Θέλω να ξέρεις πως με έχεις κάνει πάρα πολύ περήφανο με όσα έχεις καταφέρει μέσα στο παιχνίδι, έχεις ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους τους οποίους είχες και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι έχεις δείξει τις αξίες σου σαν άνθρωπος. Πραγματικά σε χαιρόμαστε όλοι γι' αυτό. Μου λείπεις πολύ, όλα είναι υπέροχα εδώ, ο γατούλης μας είναι μια χαρά και κοιμόμαστε αγκαλίτσα πλέον στο κρεβάτι. Κράτα γερά, συνέχισε έτσι, σ’ αγαπώ πάρα πολύ και μου λείπεις», είπε ο Άρης Σοϊλέδης στο μήνυμά του για τη Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά ξέσπασε σε δάκρυα

Όπως ήταν επόμενο, η Μαρία Αντωνά ξέσπασε σε δάκρυα ακούγοντας τα λόγια του αρραβωνιαστικού της: «Αρούλη μου, σ’ αγαπώ πολύ. Το ξέρεις ότι είσαι ο λόγος που είμαι εδώ. Χαίρομαι πολύ που σε έχω κάνει περήφανο γιατί κάθε φορά, όποτε πάω σε ένα run, πάντα σκέφτομαι εσένα και αυτά που έχεις καταφέρει και εσύ, οπότε είναι δύσκολο για μένα αυτό. Πραγματικά όμως χαίρομαι πολύ και να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πάρα πολύ», είπε η Μαρία Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: