Η  Βικτώρια, ύστερα από καταγγελία του Φώτη, συλλαμβάνεται, όμως φαίνεται πως στο πρόσωπο της Στέλλας έχει βρει μια ανέλπιστη σύμμαχο.


Έτσι, λοιπόν, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς, η γυναίκα, μετά το δηλητήριο που έριξε στον Φώτη θέλοντας να τον βγάλει για πάντα από τη μέση, αποφασίζει πως πρέπει να απομακρύνει από το δωμάτιό της το συγκεκριμένο μπουκαλάκι και να βάλει στη θέση του βιταμίνες.

1-o-paradeisos-twn-kyriwn-spoiler-1

Όμως, επειδή υπάρχει περίπτωση να το χρειαστεί στο μέλλον, το δίνει εμπιστευτικά στη Στέλλα και της ζητάει να το κρατήσει σε ένα ασφαλές σημείο και φυσικά να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Κάποια στιγμή, η Πολυξένη, αφού συνειδητοποιεί πως ο Φώτης και ο Χριστόφορος είχαν τα ίδια συμπτώματα, θεωρεί σωστό πως πρέπει να μιλήσει αμέσως στον πρώην εργοδότη της για να τον προειδοποιήσει. Πηγαίνει, λοιπόν, στην οικία Μπουραντά και του εξομολογείται ότι η Βικτώρια στο παρελθόν τον είχε δηλητηριάσει.

1-o-paradeisos-twn-kyriwn-spoiler-2a


Ο άντρας σοκάρεται, όμως, επειδή τη θεωρεί ικανή για όλα, πηγαίνει κρυφά στο δωμάτιό της και αρχίζει να ψάχνει τα πράγματά της. Όταν βρίσκει ένα φάρμακο, το κρύβει στην τσέπη του, αλλά τη στιγμή που πάει να βγει έξω, εκείνη τον πιάνει επ’ αυτοφώρω και του ζητάει εξηγήσεις. 0 Χριστόφορος της απαντάει πως έψαχνε ένα βιβλίο, όμως η γυναίκα τού δείχνει τη δυσαρέσκειά της, ενώ η δικαιολογία του δεν την πείθει.

Την επόμενη κιόλας μέρα, ο Χριστόφορος στέλνει το φάρμακο αυτό για εργαστηριακό έλεγχο και με αγωνία περιμένει τα αποτελέσματα. Όμως, όταν τον ενημερώνουν πως πρόκειται για βιταμίνες, ξαφνιάζεται! Η Βικτώρια τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση, αγνοώντας πως βγήκαν τα νέα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φώτη. Οι γιατροί, λοιπόν, δίνουν το έγγραφο στον άντρα, που πιστοποιεί ότι το πρόβλημα στην καρδιά του προκλήθηκε από δηλητηριώδη ουσία. Δίχως να χάνει χρόνο, πηγαίνει αμέσως στην Αστυνομία και με το συγκεκριμένο χαρτί καταγγέλλει τη Βικτώρια πως προσπάθησε να τον σκοτώσει.

1-o-paradeisos-twn-kyriwn-spoiler-3


Έτσι, λοιπόν, η Αστυνομία πηγαίνει και τη συλλαμβάνει. Εκείνη αρνείται τα πάντα, όμως σύντομα οδηγείται στη φυλακή! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Στέλλα παρατηρεί πως π Μιράντα και ο Χριστόφορος έχουν έρθει πολύ κοντά. Η ζήλια κυριεύει την κοπέλα, η οποία αποφασίζει να βγάλει τη Μιράντα για πάντα από τη μέση! Έτσι, σκέφτεται να βάλει το δηλητήριο που της έδωσε η Βικτώρια στο φαγητό της γυναίκας! Πράγματι, όταν βρίσκει την ευκαιρία, το κάνει και στη συνέχεια περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη στιγμή που η Μιράντα θα φάει το φαγητό με το δηλητήριο. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν απρόσμενη τροπή, αφού τελικά το δηλητηριασμένο φαγητό το τρώει η μητέρα της, η Ματούλα.

1-o-paradeisos-twn-kyriwn-spoiler-4


Η τελευταία χάνει τις αισθήσεις της και η Στέλλα τρέχει πανικόβλητη προς το μέρος της. Η γυναίκα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο Χριστόφορος και η Μιράντα αναρωτιούνται τι μπορεί να συνέβη ξαφνικά στη γυναίκα. Κι ενώ όλοι ανησυχούν για την υγεία της, η Στέλλα είναι έξαλλη που δεν κατάφερε να σκοτώσει τη γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Χριστόφορου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Ο Ρένος αποκαλύπτει στον Σίμο ότι ο Φώτης ήταν το παιδί που τον έσπρωξε απ’ τις σκάλες