Τραγικό θα είναι το τέλος της Δαμιανής στη «Μάγισσα», της αδίστακτης Κατερίνας Λέχου δηλαδή, που φεύγει από τη ζωή με πολλές αμαρτίες.

Στα προσεχή επεισόδια του δραματικού σίριαλ του ΑΝΤ1 θα δούμε να ανακτά τις λιγοστές δυνάμεις της και να προσπαθεί να βγάλει από τη μέση τον Αντρέι, καθώς της ανακοίνωσε πως ξέρει ότι εκείνη δολοφόνησε το βρέφος.

Η αποκαθήλωση της καπετάνισσας έχει ξεκινήσει…

Ο γιος της, Τζανής, εξορίστηκε από τον πύργο και ο Μιχαήλ έχασε την εμπιστοσύνη του στη γυναίκα του. Και κάπως έτσι, οδεύοντας πια προς φινάλε, βλέπουμε οι τύψεις να πνίγουν τη Δαμιανή. Σύμφωνα με τα σπόιλερ, θα αυτοκτονήσει με δηλητήριο και κανείς δεν θα μάθει ποτέ ότι εκείνη σκότωσε τον εγγονό της. Με τη βοήθεια της Πολυξένης φυσικά.

Δείτε επίσης: Ζευγάρι στην "Μάγισσα" και ζευγάρι στην ζωή: Οι δύο ηθοποιοί το παραδέχτηκαν με ένα βίντεο στο Instagram

Ο «Κανέλλος» χαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του Νίκου Ψαρρά για τη «Μάγισσα».

Ο γνωστός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Κανέλλο Λάσκαρη, ανακοίνωσε το τέλος του ρόλου του με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram.

«Αυτόν τον υπέροχο τύπο, μετά από δεκατρείς μήνες παρέα, τον αποχαιρέτησα στην Αρεόπολη της Μάνης. Με συγκίνησε βαθιά με τη γενναιοδωρία του, το πείσμα του, το καυστικό του χιούμορ, το πόσο δίκαιος ήταν με όλους και κυρίως πόσο αγάπησε και πάλεψε για τις ιδέες του. Ευχαριστώ τον Πέτρο και τη Μελίνα, τη Μιράντα, τον Λευτέρη, τον Βασίλη, την παραγωγή, τους ακούραστους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και τους συναδέλφους που είναι πια μια οικογένεια για μένα! Ο “εθνικός σας θείος” θα είναι μαζί σας κάποιους μήνες ακόμη, μαζί μου όμως μια ολάκερη ζωή…», έγραψε χαρακτηριστικά ο εκλεκτός ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram για το τέλος του από τη «Μάγισσα».


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/2/2024