Ακόμα μια έντονη συναισθηματική στιγμή στο MasterChef έμελλε να έχει η Γεωργία το βράδυ της Πέμπτης 15/02/2024, την ώρα που οι δύο ομάδες συζητούσαν όλα όσα έγιναν λίγες ώρες νωρίτερα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Η παίκτρια της μπορντό ομάδας, όμως, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε και η δεύτερη φορά μέχρι σήμερα που η Γεωργία δεν μπορεί να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση στον διαγωνισμό. «Σε μένα πάντως προσωπικά, σεφ, μου άρεσε που ανέλαβαν και τα παιδιά πιάτα. Το λέω και συγκινούμαι γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ ντόμπρος και θεωρώ ότι η Χριστίνα υποτιμά και εμένα, όπως και άλλους».

«Εγώ ήθελα και ο Ηλίας να αναλάβει πιάτο και ας κάνει λάθος και ο Παναγιώτης και ο Σοφοκλής,. Έγιναν λάθη, θα μάθουν από τα λάθη τους και την επόμενη φορά θα ήθελα να έχουν πάλι, στην επόμενη ομαδική, να έχουν τα παιδιά δικά τους πιάτα. Και θα τα πάνε ακόμα καλύτερα», σημείωσε χαρακτηριστικά με μάτια, ελαφρώς, βουρκωμένα η Γεωργία πλάι στους συμπαίκτες της που έμοιαζαν να απορούν γι’ αυτή τη νέα της συγκίνηση.

«Τα κλάματα πώς τα έχουν έτσι στο τσεπάκι;», αναρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας από την γκρι ομάδα για την παίκτρια του MasterChef.




Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



MasterChef 2024 - Δείτε το trailer της Παρασκευής 16/02/2024