Το ERTFLIX βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο ξεπέρασε τις 16 εκατομμύρια θεάσεις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics, οι θεάσεις στο ERTFLIX τον πρώτο μήνα του 2024 έφτασαν τις 16.129.200 και ήταν αυξημένες σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2023 κατά 2.129.000 (ποσοστό 15%).

Oι συνολικές θεάσεις τον περασμένο Ιανουάριο αποτελούν ακόμα ένα ρεκόρ για την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, που σε λίγους μήνες (Απρίλιος 2024) συμπληρώνει τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας.

Όσο για το τι παρακολούθησαν οι θεατές;

Πρώτη έρχεται (και) τον Ιανουάριο η πρώτη παραγωγή του ERTFLIX «Έρημη χώρα», που έχει καταγράψει περισσότερες από 2 εκατομμύρια θεάσεις και από τα τέλη Μαρτίου θα μπορούμε να τη δούμε και στην ΕΡΤ1.

Την πεντάδα των ελληνικών σειρών με τις περισσότερες θεάσεις συμπληρώνουν «Η παραλία», το «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», η ελληνική ταινία «Πράσινη θάλασσα» και η σειρά «Ο όρκος ΙΙ».

Δείτε επίσης: Συνάντηση Μαρινάκη - Ζούλα - Κασκανιώτη για την προτεραιότητα στο μέλλον του ERTNews

Στα ξένα προγράμματα, το Τop 5 του Ιανουαρίου περιλαμβάνει τη βραβευμένη με δύο EMMY ξένη σειρά «The night manager», την ψυχολογική με στοιχεία τρόμου σειρά «Hannibal», τη συναισθηματική σειρά «Βαθιά νερά», το αριστούργημα της Αγκάθα Κρίστι «Φόνοι με αλφαβητική σειρά» και την αστυνομική σειρά «Άστριντ και Ραφαέλ».

Σημειώνεται ότι το ERTFLIX «φορτώνει» συνεχώς νέο περιεχόμενο, με βραβευμένες ταινίες, εκ των οποίων πολλά blockbuster, οσκαρικές ταινίες κ.ά.