Φαίνεται πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει λείψει σε πολλούς, εξού και βολιδοσκοπείται από επιτελικούς των καναλιών.

Ο ίδιος δεν έχει τρέλα µε την τηλεόραση, δεν του είναι απαραίτητο να επιστρέψει στο «γυαλί». Και βέβαια είναι πολύ έξυπνος, για να κάνει βεβιασµένες κινήσεις.

Όµως, καθώς αυτήν την περίοδο γίνονται πλείστες όσες ζυµώσεις, ο παρουσιαστής και ηθοποιός -παρεµπιπτόντως, είναι καταπληκτικός στο stand up και γενικότερα στην κωµωδία- διαπραγµατεύεται, εξετάζει διάφορες προτάσεις, τις φιλτράρει και προσεχώς αναµένεται να αποφασίσει.

Στα επιµέρους, έχει στα χέρια του προτάσεις από σχεδόν όλους τους τηλεοπτικούς σταθµούς.

Τα κανάλια που τον διεκδικούν

Ας τα πάρουµε όµως από την αρχή. Αρχικά, πριν από µερικούς µήνες τον είχε προσεγγίσει η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη για τη συµµετοχή του σε κάποιο από τα καινούργια πρότζεκτ της εταιρείας παραγωγής.

Όµως, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συµφωνία.

Σύµφωνα µε νεότερες λοιπόν πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 προηγείται των άλλων καναλιών: του έχει προτείνει συµµετοχή από το πόστο του κριτή για το talent show «Your Face Sounds Familiar» - το οποίο θα επαναφέρει την επόµενη σεζόν φυσικά.

Επίσης, θα τον ήθελαν και στη θέση του παρουσιαστή των «Προδοτών».

Από τον Alpha, η προσέγγιση αφορά στην παρουσίαση του «Deal», αλλά και βραδινής stand up comedy σατιρικής εκποµπής, όπως ήταν παλαιότερα το «Nik Ο Κλοκ» - φυσικά, προσαρµοσµένο στο σήµερα.

Σύµφωνα µε πηγές εκ των έσω λοιπόν, ο Μουτσινάς είναι πιο κοντά σε αυτή τη λογική.

Δείτε επίσης: Το τρίωρο ραντεβού του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ

Με πρόταση προς τον παρουσιαστή έχει επανέλθει και ο Σκάι. Το κανάλι του Φαλήρου επιθυµεί και πάλι ο Νίκος Μουτσινάς να παρουσιάσει καθηµερινή ψυχαγωγική εκποµπή στη µεσηµεριανή ζώνη του σταθµού.

Σε αυτήν την επικοινωνία, ο παρουσιαστής φέρεται να µην απάντησε αρνητικά, αλλά σε κάθε περίπτωση το ζητούµενο είναι και βραδινή εκποµπή, σε συνδυασµό µε µεγαλύτερη ελευθερία αποφάσεων από τον ίδιο.

Έχει θέσει βέτο: να µην κάνει εκποµπές όταν η επικαιρότητα µονοπωλείται από δυσάρεστα θέµατα. Παράλληλα, ετοιµάζει την κινηµατογραφική του ταινία, ενώ φαίνεται πως θα πάρει οριστικές αποφάσεις για την τηλεοπτική του επάνοδο πριν από το Πάσχα.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 19/2/2024