Επειτα από έξι μήνες, διάστημα στο οποίο πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για το επαγγελματικό της μέλλον, η Μαριάντα Πιερίδη φαίνεται να «κλειδώνει» στον σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν το περασμένο καλοκαίρι.

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της θα είναι στο Open, στο «The Booth», εκπομπή που παρουσίαζαν πριν από τέσσερα χρόνια η Σοφία Κουρτίδου, η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Κρυσταλλία.



Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την εκπομπή

Βέβαια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρότζεκτ θα επανέλθει με ολότελα διαφορετικό ύφος.

Και με άλλα πρόσωπα και πρώτη από όλους τη sexy τραγουδίστρια. Το πλάνο αυτή τη στιγμή προβλέπει η εκπομπή να μεταδίδεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ και οι κουβέντες που θα κάνουν με τους τηλεθεατές οι παρουσιάστριες θα είναι πιο «πικάντικες», καθώς θα το επιτρέπει η ώρα μετάδοσής της.

Στο πλαίσιο της ολικής ανανέωσης του concept του «The Booth» η παρέα δεν θα αποτελείται μόνο από γυναίκες.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη για τον χωρισμό της: "Δεν θα χαλάσουμε την επαγγελματική μας σχέση με τον πρώην σύζυγό μου"

Ποιοι θα συμμετέχουν στο project

Δίπλα στη Μαριάντα Πιερίδη, που φαίνεται πως έχει «κλειδώσει», θα βρίσκονται και άντρες, με το όνομα του ψυχολόγου ψυχοθεραπευτή Γιώργου Λάγιου να ακούγεται στον αέρα.

Πέρα από τη Μαριάντα Πιερίδη, τους τελευταίους μήνες έχει ακουστεί το όνομα της Ελίνας Παπίλα, η οποία ναι μεν επιβεβαίωσε ότι έχει κάνει συζητήσεις, όμως δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε και το όνομα της μπούκερ, που έχουμε δει ως κόουτς στο «GNTM» αλλά και ως κριτή στο «My Style Rocks», Έλενας Χριστοπούλου.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο μοιάζει να απομακρύνεται, καθώς φαίνεται πως η (ωραία) Έλενα θα προτιμήσει τον ρόλο της κόουτς στο «GNTM», που θα δούμε την επόμενη πια σεζόν και στο οποίο ρόλο κριτή -και βασικής παρουσιάστριας θα παίζει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, η κολλητή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, αξίζει να προσθέσουμε και τα άλλα σενάρια που αφορούν την ένταξη στο πρότζεκτ της Μαρίας Σολωμού και εκ νέου της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και της Σοφίας Μουτίδου.

Με άλλα λόγια; Οι ζυμώσεις στο κανάλι της Παιανίας καλά κρατούν.

Και πλην της Μαριάντας, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επανέρχεται δυναμικά, όλα τα άλλα παίζονται.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 22/2/2024