Τρέχουν οι εξελίξεις και "Στα Σύρματα". 

Αποδράσεις, ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, που σκορπούν άφθονο γέλιο, θα παρακολουθήσετε στο εικοστό πρώτο επεισόδιο της κωμικής σειράς που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 αύριο στις 21:45.

Αναλυτικότερα, όσο ο Αρκούδας ζητάει βοήθεια από τον αρχιφύλακα Ζιζί ώστε να καταφέρει να επικοινωνήσει με τον Ιούλιο, ο Σπύρος με τον Φατιόν και τον πατέρα Νικόλαο καταφέρνουν να βγουν από το κελί τους στο μοναστήρι, όπου κρατούνται παρά τη θέλησή τους.

Ο Λέλος και ο Μανωλάκης θα κληθούν να βοηθήσουν τον Σπύρο στα σχέδιά του, ενώ οι λανθασμένοι χειρισμοί του Αρκούδα θα κάνουν επιτακτικό για τον Ιούλιο να βρει νέο τρόπο απόδρασης.

Τέλος, ο Φατιόν κάνει σχέδια για το μέλλον με την αγαπημένη του Λώρα, την ώρα που η Πόπη Σπανού ξεκαθαρίζει τη θέση της στον Κίμωνα Βασιλείου όσον αφορά τη σχέση τους.

Ποιους ηθοποιούς βλέπουμε στη σειρά

Σημειώνουμε ότι στο όντως απολαυστικό σίριαλ της δημόσιας τηλεόρασης πρωταγωνιστούν η Ντορέτα Παπαδημητρίου, ο καλός της φίλος από τα '90s Γιώργος Χρανιώτης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Μαζί τους εμφανίζονται -και ξεκαρδιζόμαστε- βετεράνοι αγαπημένοι της υποκριτικής, όπως οι Τάσος Παλαντζίδης και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 22/2/2024