«Ολοι οι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί θα είναι καινούργιοι. Αυτό μας δίνει μεγάλη συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση για την αποδοχή που έχει στον κόσμο, γιατί δεν νομίζω ότι τα νούμερα τηλεθέασης απεικονίζουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει», είπε ο Νίκος Ψαρράς στην Κορύνα Μανταγάρη για τον δεύτερο κύκλο της σειράς εποχής «Η Μάγισσα».

«Για χρόνια θα με φωνάζουν Κανέλλο στον δρόμο ή εθνικό θείο»

Επιπλέον έκανε λόγο για την τηλεθέαση της σειράς και τις εκδηλώσεις αγάπης για τον «εθνικό θείο» Κανέλλο:

«Πολλοί περισσότεροι το βλέπουν από αυτούς που μετριούνται και το ζω καθημερινά. Στο θέατρο ο κόσμος που έρχεται είναι διαχυτικός. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, που έγραψαν το σενάριο, έκαναν μια πυκνή ιστορία με πολλούς χαρακτήρες, πολλές ιστορίες τρέχουν ταυτόχρονα, ο Λευτέρης Χαρίτος έχει μια εξαιρετική σκηνοθετική ματιά και όλο το επιτελείο που διάλεξε είναι εξαιρετικό, όλα έγιναν με φοβερή μελέτη και γνώση. Κι όταν είσαι σε τέτοιες δουλειές μόνο περήφανος μπορείς να αισθάνεσαι. Για χρόνια θα με φωνάζουν Κανέλλο στον δρόμο ή εθνικό θείο ή Uncle Cinnamon όπως με γράφουν στο Twitter», κατέληξε, χαριτολογώντας.

Βέβαια, αν ολοκληρώνεται ο ρόλος του στη σειρά του ΑΝΤ1, στο δεύτερο μέρος της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα τον δούμε στον ρόλο του δικηγόρου της Αλεξάνδρας, ως γκεστ, σε ένα μόνο επεισόδιο.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 28/2/2024