Η Μαρία Ναυπλιώτου «εισβάλλει» στη δραµατική σειρά της ΕΡΤ1 «Παραλία» ως αινιγµατική χήρα, η οποία ζει αποµονωµένη κοντά στα Μάταλα.

Εκ παραδροµής γράψαµε σε προηγούµενο τεύχος ότι παίζει την ψυχίατρο της σειράς. Εκείνη είναι απλώς η µυστήρια χήρα της «Παραλίας».

Υπάρχει όµως και ψυχίατρος στο έργο και αυτή είναι η Μαίρη Μηνά: προστίθεται στο καστ ως η γιατρός που η γνωριµία της µε τον ∆ηµητρό θα τον φέρει πρώτη φορά σε επαφή µε τα πραγµατικά του συναισθήµατα και το πώς νιώθει για τη ζωή του. Αλλά, η Μηνά µε το µυστικό που κουβαλάει ανατρέπει τις ζωές όλων των ηρώων.

Στο καστ προστίθεται και ο πιτσιρικάς Νικολάκης Ζεγκίνογλου, που θα της δώσει µεγάλη χαρά.

Στο αποψινό επεισόδιο

Όσο για τις εξελίξεις, στο αποψινό επεισόδιο, της 28ης Φεβρουαρίου, η νύχτα φυλάει νέες προκλήσεις και αναπάντεχες εξελίξεις για τους κατοίκους του χωριού όσο και του κοινοβίου στα Μάταλα. Ο Λοΐζος αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συµπεριφορά της Ελένης, ενώ η Νικολίνα αποφασίζει να αντιµετωπίσει τον γιο της σχετικά µε τα ψέµατά του και τις ενέργειές του που έχει κρατήσει κρυµµένες από αυτή. Μια φωτιά ξεσπάει στην παραλία δηµιουργώντας χάος και εντάσεις στο κοινόβιο των χίπηδων. Με λίγες µέρες απόσταση από τη συναυλία της χρονιάς άραγε θα καταφέρουν οι χίπηδες να αντεπεξέλθουν στα αλλεπάλληλα χτυπήµατα που δέχονται;

Τι θα δούμε την Πέμπτη

Όσο για το επεισόδιο της Πέµπτης, το άνοιγµα του ιατρείου του Χάρι φέρνει ιδιαίτερη χαρά τόσο στους κατοίκους όσο και στους χίπηδες, καθώς θα έχουν έναν δικό τους άνθρωπο να τους φροντίζει όποτε το χρειαστούν. Παράλληλα, οι χίπηδες δέχονται ισχυρό πλήγµα και ο αρχηγός τους, ο Μάρτιν, φαίνεται να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση σοκ που αρνείται να δεχτεί το τι συνέβη. Την ίδια στιγµή, ο Στιβ εντοπίζεται από τους φίλους του κατατροµαγµένος χωρίς να αντιδρά στην επικοινωνία των φίλων του και ο Χάρι προστρέχει µε τη Νάταλι για να τον βοηθήσουν να συνέλθει από το σοκ. Τα πράγµατα, όµως, εκτροχιάζονται στο χωριό, καθώς ο Αρβανιτάκης συλλαµβάνει έναν ύποπτο ως πιθανό δολοφόνο της Ρηνιώς.




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 28/2/2024