Στο χθεσινό επεισόδιο του "MasterChef" αποχώρησε ο Θάνος Λιούτας.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και ο Νίκος Κυψίδης, ήταν οι δυο διαγωνιζόμενοι, που παρουσίασαν τα καλύτερα πιάτα και έτσι, μαζί με τον Ηλία Παναγιώτου, είναι οι τρεις παίκτες που έχουν την πολύτιμη ασυλία, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Απόψε, Τετάρτη 28/2, οι 16 διαγωνιζόμενοι, που θα συνεχίσουν να «παλεύουν» για την παραμονή τους στον διαγωνισμό, καλούνται να χωριστούν με δική τους πρωτοβουλία σε τέσσερις τετράδες. Η διαδικασία αυτή θα αναδείξει τις μαγειρικές, και όχι μόνο, συμπάθειες, αλλά και αντιπάθειες.

Δείτε επίσης: MasterChef 2024 : Ο Λευτέρης αποκάλυψε το πρόβλημα με την υγεία του - "Πρέπει να κάνω εγχείρηση"Η σωστή οργάνωση, η αρμονική συνεργασία και η δυνατή επικοινωνία, θα παίξουν κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Στόχος της κάθε τετράδας είναι να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για να αποφύγει τις επόμενες δοκιμασίες, από τις οποίες θα προκύψει αυτός ή αυτή που στο τέλος της εβδομάδας θα αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό.

Ποιοι θα είναι οι τέσσερις που θα επιστρέψουν με χαμόγελα στο σπίτι του MasterChef;

Δείτε ακόμη: MasterChef: Ένταση στο πλατώ - "Στην πουτανέσκα, το νέσκα είμαι εγώ , εσύ τι είσαι;"