Αύριο, Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 22:10, το «Σπίτι µε το Mega» µάς θυµίζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούγονταν τη χρυσή δεκαετία του 1960 στις µπουάτ, στα πάρτι, στα φεστιβάλ, στο θέατρο και τον κινηµατογράφο, αναβιώνοντας µεγαλοπρεπώς την ατµόσφαιρα εκείνης της εποχής.

Η Ρούλα Κοροµηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στα καλύτερά τους υποδέχονται τον Μάκη ∆ελαπόρτα, αποκαλούµενο και «µετρ» της συγκεκριµένης δεκαετίας, αφού γνωρίζει εκ βαθέων τα καλλιτεχνικά δρώµενα που τότε επικρατούσαν, σε µια βραδιά αναµνήσεων για τους παλαιότερους και επιµόρφωσης για τη νέα γενιά.

∆ιαχρονικά τραγούδια µε γνώριµους στίχους στο "Σπίτι με το MEGA"

Στο γλυκό, ζεστό, µελωδικό ταξίδι στον χρόνο µε οδηγό τη µουσική, αγαπηµένοι τραγουδιστές που έβαλαν την πινελιά τους µε τα ηχοχρώµατά τους στα '60s αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες ερµηνεύουν τις µεγάλες επιτυχίες που τα σηµάδεψαν και συνοδεύουν µέχρι και σήµερα τις προσωπικές µας στιγµές.

∆ιαχρονικά τραγούδια µε γνώριµους στίχους που είναι σαν να γράφτηκαν σήµερα: «Αν θυµηθείς τ’ όνειρό µου», «Όλα δικά σου µάτια µου», «Έχω απόψε ραντεβού», «Όνειρο απατηλό», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Το κορίτσι του Μάη», «Το άγαλµα» κ.ά.

Ερµηνεύουν, µε αλφαβητική σειρά, οι Στάθης Αγγελόπουλος, Μπέσσυ Αργυράκη, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος, ∆ανάη Λουκάκη (και εδώ να επισηµάνουµε ότι η ∆ανάη είναι καλλίφωνη, όπως άλλωστε και ο Ανδρέας Λουδάρος, αλλά και η Σόφη Ζαννίνου, από τους ηθοποιούς).

Επίσης, οι Σπύρος Μπιµπίλας, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Σαλαµπασόπουλος και ο Λάκης Τζορντανέλλι.

Special guests, οι κυρίες του πενταγράµµου Κλειώ ∆ενάρδου και Πόπη Αστεριάδη, αλλά και ο Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Η µπριόζα οικοδέσποινα Ρούλα Κοροµηλά τραγουδά «Θέλω τα ώπα µου» σε ένα ντουέτο-έκπληξη µε τον Μάκη ∆ελαπόρτα.

Ακόµα, ο δήµαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, τιµά µε την παρουσία του τον Μάκη ∆ελαπόρτα και µιλάει για το όραµα του αγαπηµένου ηθοποιού, την ίδρυση Μουσείου Ελληνικού Κινηµατογράφου στο Ελληνικό. Τα καλύτερα -και όλες οι λεπτοµέρειες- αύριο το βράδυ στο Μεγάλο Κανάλι.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 3/1/2024