Καλώντας οι κριτές του MasterChef τους πρώην αρχηγούς Λευτέρη και Χριστίνα, προκειμένου να κρίνουν τα πιάτα τους, παρατήρησαν πως είχαν μπροστά τους δύο πολύ καλές ιδέες, δύο πολύ δημιουργικά πιάτα.

Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς είπαν τα καλύτερα για το πιάτο της Χριστίνας. «Είναι ένα νοστιμότατο πιάτο, τεχνικά άρτιο από όλες τις πλευρές, είναι μια υπέροχη ιδέα και με την απόλυτη ισορροπία», σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης, δίνοντας ελπίδες στη Χριστίνα ότι θα πάρει τον πόντο.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czm2dxpje2pt)

Ωστόσο, το πιάτο του Λευτέρη από την άλλη παραξένεψε τους κριτές. «Λευτέρη αυτό το πιάτο δε γίνεται να μην το έχει σχεδιάσει κάποιος με λεπτομέρεια», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Αφού έκαναν μια μικρή σύσκεψη μεταξύ τους, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκπληξή τους. «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάτι καλύτερο που θα δοκιμάσουμε από εσένα. Κι αν υπάρξει, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είναι», είπε ο Κοντιζάς. «Εγώ θα πω πάρα πολύ απλά ότι αυτό το πιάτο θα μπορούσε να είναι ένα από τα courses σε ένα μισελενάτο εστιατόριο», συμπλήρωσε ο Ιωαννίδης. «Το επίπεδό του είναι απίστευτο! Συγχαρητήρια», συμπλήρωσε και κάπως έτσι, ο πόντος πήγε στην γκρι μπριγάδα και το σκορ έγινε 3-1 υπέρ των «Γκρι».