Η Μαρία Αντωνά, η Αναστασία Τσέρου και η Ευγενία Μπόρλα από τους Διάσημους του Survivor 2024 και η Μαριλίνα Βακονδίου από τους Μαχητές είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και σήμερα Πέμπτη 07/03/2024 θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 06/03/2024 η Αναστασία Τσέρου σχολίασε την υποψηφιότητά της, δηλώνοντας έτοιμη για τη μονομαχία παραμονής, ενώ στάθηκε και στην υποστήριξη που είχε από την Μπλε ομάδα.


«Κουλή» χαρακτήρισε την ψήφιση της Αναστασίας η Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία δεν συμφωνεί με την απόφαση των Κόκκινων, θεωρώντας πως στη θέση της έπρεπε να βρίσκεται η Μαρία Αντωνά.


Από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά γνώριζε πως σε περίπτωση 3ης ήττα των Διάσημων στις ασυλίες αυτομάτως θα έβλεπε το όνομά της στον τάκο, ωστόσο αυτό που δείχνει να την απασχολεί περισσότερο δεν είναι ακόμα μία μονομαχία αλλά η στοχοποίησή της από τον Τζέιμς Καφετζή, όπως η ίδια δηλώνει.

«Για ακόμα μια φορά, που δεν μου κάνει καμία εντύπωση, ο Τζέιμς με στοχοποίησε. Δεν ξέρω τι εμμονή είναι αυτή που έχει μαζί μου, τι καημός και θέλει να βγαίνω εγώ συνέχεια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει, σε κάθε ψηφοφορία, κάθε φορά, από τη στιγμή που έχει μπει στο παιχνίδι με στοχοποιεί, όλη την ώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πραγματικά με έχει κουράσει. Δεν θέλω καν να μπω στη διαδικασία να απαντήσω ή να αντιδράσω. Ακόμα κι όταν κέρδισα την αγαπημένη του παίκτρια, τη Χρύσα, στη μονομαχία, ούτε αυτό του έφτασε. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Θεωρώ ότι ίσως έχει μια εμμονή μαζί μου σε ό,τι αφορά το κομμάτι της ψηφοφορίας».

Όπως είπε κλείνοντας, όταν ο Τζέιμς τη βλέπει και βρίσκονται μακριά από τις κάμερες, έχει μια εντελώς διαφορετική στάση.

«Όποτε με βλέπει στα αγωνίσματα, είτε πηγαίνοντας είτε γυρνώντας ή στον γιατρό, μου μιλάει με τα καλύτερα λόγια "Μαράκι μου" και "πόσο καλή είσαι και μπράβο". Από τη μία υπάρχει μια επιβράβευση και on camera υπάρχει μια στοχοποίηση, ώστε να επηρεάσει την ομάδα μου να με ψηφίσει και απ' ό,τι φαίνεται δεν το κάνει μόνο σ' εμένα, αλλά και στη δική του ομάδα», είπε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: