Φώτα, κάμερες, πάμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την παρέα του εφεξής. Ο παρουσιαστής συμφώνησε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα τρία χρόνια και θα κάνει ταξιδιωτική εκπομπή διάρκειας δέκα επεισοδίων.

Αυτά, φυσικά, εκτός από τον «Εκατομμυριούχο» και το «The 2night Show». Ο τίτλος της εκπομπής δεν θα είναι «Όμορφος κόσμος», όπως ακούστηκε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά παρεμφερής. Άλλωστε, όπως σας έχει γράψει η «Απογευματινή», το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει τα δικαιώματα για τον τίτλο. Το concept θα είναι ίδιο και βέβαια προσαρμοσμένο στο σήμερα.

Φανταζόμαστε ήδη τον «Άρνι» με τα drones να επιστρατεύει το χιούμορ του, ξεναγώντας μας σε απίθανα μέρη. Τα δε ταξίδια θα ξεκινήσουν σε έναν μήνα και αυτό με σκοπό να προετοιμαστεί η παραγωγή διά παν ενδεχόμενο. Η συχνότητα της εκπομπής θα είναι εβδομαδιαία, ενδέχεται όμως, ανάλογα με τις εξελίξεις, να είναι και πιο αραιή. Όπως σας προϊδεάσαμε ωστόσο, ο Γρηγόρης δεν θα είναι μόνος του αλλά με συμπαρουσιαστή. Ποιος πήρε το χρίσμα από το κανάλι; Ο Διονύσης Κυπριώτης, floor manager και φίλος του, ο οποίος τον συντροφεύει και στα παιχνίδια του «The 2night Show». Η πρεμιέρα δρομολογείται για τον Οκτώβριο.

* Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή