Αιφνιδίασε άπαντες στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/3) του MasterChef ο Άνχελ, αφού προκάλεσε σε μαγειρική μονομαχία τον Νίκο για να τον κερδίσει και να γίνει αυτός αρχηγός της γκρι μπριγάδας. Η απόφαση που πήρε είχε μεγάλο ρίσκο, καθώς είτε θα εξασφάλιζε ασυλία μέχρι τους «12», είτε θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρση αυτής της εβδομάδας.

Με αγωνία οι δύο μάγειρες περίμεναν να ακούσουν το όνομα του νικητή. Τελικά ο πόντος κατέληξε στον Άνχελ, ο οποίος είναι ο νέος ηγέτης των γκρι, ανταλλάσσοντας διακριτικά και pin με τον Νίκο.

MasterChef: Δυσαρεστημένη η "γκρι" μπριγκάδα


«Για μένα τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Είναι ένα βάρος. Είμαι διατεθειμένος να το κουβαλήσω. Χάρηκα με τον εαυτό μου που έκανα αυτή την κίνηση και στο τέλος μου βγήκε», δήλωσε ο Άνχελ αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη του.

«Αγαπώ τα παιδιά. Λυπάμαι πάρα πολύ. Πάλευα από την αρχή στους γκρι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να φύγω», είπε με λύπη ο Νίκος.

Με την εξέλιξη αυτή δυσαρεστήθηκαν οι γκρι και πιο πολύ από όλους ο Λευτέρης, που πίστευε πολύ στο πιάτο του Νίκου. «Δεν το πίστευα ότι θα έχει χάσει ο Νίκος με το πιάτο που έφτιαξε σήμερα», παραδέχτηκε.

Η μπορντό μπριγάδα κέρδισε στη δοκιμασία του Mystery Box με τον Άνχελ να δίνει τη νίκη στην πρώην του ομάδα, λίγο πριν αλλάξει στρατόπεδο.