Κινητικότητα στον ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το κανάλι και για την παρουσίαση τριών εκπομπών, του «The 2night Show», του «Εκατομμυριούχου» και μιας ακόμη ταξιδιωτικής εκπομπής που θα θυμίζει τον παλαιότερο «Όμορφο κόσμο» του Mega.

Το επόμενο συμβόλαιο που θα ανανεωθεί στον σταθμό του Αμαρουσίου θα είναι του Γιώργου Λιάγκα. Οι συζητήσεις μεταξύ δημοσιογράφου και παρουσιαστή έχουν ξεκινήσει και αφορούν τη συνέχεια του «Πρωινού». Δεν αποκλείεται βέβαια να προταθεί συνδυαστικά και κάποιο ακόμη πρότζεκτ της βραδινής ζώνης στον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης: Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά την ανανέωση με τον ΑΝΤ1

ΑΝΤ1: Η επαναφορά του «World Party» και η «Αρένα»

Όσον αφορά στον Σάκη Τανιμανίδη θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει τρίτος κύκλος του «Dragons’ Den». Οι συζητήσεις μεταξύ του παρουσιαστή και του ΑΝΤ1 είναι σε προχωρημένο στάδιο και αφορούν και άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ. Στο τραπέζι έχει πέσει ως ιδέα και η επαναφορά του «World Party», όμως ακόμη οριστική απόφαση δεν υπάρχει.

Η Μαρία Αναστασοπούλου από τον ενημερωτικό τομέα, όπως όλα δείχνουν, θα ανανεώσει και εκείνη τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια παραμένοντας στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Ερώτημα αποτελεί εάν θα συνεχιστεί η βραδινή ενημερωτική εκπομπή «Αρένα».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 14/3/2024