Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Τρίτη το πρωί, μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την τριετή ανανέωση του συμβολαίου του.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία συνάντησαν τον παρουσιαστή έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο έχει εκπομπή τα πρωινά.

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, σας φιλώ, σας ευχαριστώ που ήρθατε αλλά δεν έχω κάτι να σας πω” ανέφερε χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Δεν ξέρω τίποτα, παιδιά, και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι” τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχθηκε γλυκά από τους δημοσιογράφους.

 

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι του Αμαρουσίου το πρωί της Δευτέρας 11/3 ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Με ιδιαίτερη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συμπαρουσιαστής-"έκπληξη" στη νέα εκπομπή του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη σημαντική εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1.

Ο χαρισματικός παρουσιαστής θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το διαχρονικό ταλέντο του, θα βάλει την υπογραφή του και σε ένα νέο ταξιδιωτικό project του ΑΝΤ1, αφήνοντας και πάλι το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην ψυχαγωγία της ελληνικής τηλεόρασης”.