Στο J2US, η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε ξαφνικά ότι αποχωρεί οικειοθελώς στο χθεσινό επεισόδιο (16/03/2024) του J2US.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, συνέβη κάτι απρόοπτο με την Άντζελα Δημητρίου πριν από την εμφάνιση με τον Στέλιο Δρουμαλιά για να ερμηνεύσουν το «Τι σε πιάνει;», το οποίο αντιμετώπιζε η παραγωγή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν πρόκειται για κάτι σημαντικό ή όχι.

Το ζευγάρι τελικά ανέβηκε στη σκηνή του J2US και τραγούδησε. Όμως, στο τέλος η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvgm7102pih)

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε», δήλωσε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvgt3cszbi1)

«Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ! Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή. Ο Νίκος έχει μάθει μέσα από την καρδιά του να χαρίζει αγάπη, γέλιο και τραγούδι», συνέχισε συγκινημένη η τραγουδίστρια και ευχαρίστησε και την κριτική επιτροπή.

«Προσπαθήσαμε να της αλλάξουμε γνώμη. Όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Την αγαπάμε, οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή της», τόνισε ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων και δήλωσε ότι η αγκαλιά του J2US είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czvgw11yogs1)

Όσον αφορά στον Στέλιο Δρουμαλιά, θα γίνει συζήτηση με την παραγωγή για το μέλλον του.