Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες" θα παρακολουθήσουμε έναν έρωτα να γιεννιέται σε ένα πλούσιο και αρχοντικό σπίτι της Αθήνας...

Ο Παύλος, ο οποίος έχει ένα συμβατικό γάμο με την Μάγια Αρδίτη, κάνει τα πάντα για να διώξει την ψυχοκόρη της οικογένειας, την Βασιλική Πολύζου.

Η Βασιλική, κατέληξε στο σπίτι της οικογένειας Αρδίτη, αφού οι αδερφές Πολύζου χωρίστηκαν όταν έφτασαν στην Αθήνα με το τραίνο από το χωριό τους για μια καλύτερη ζωή.

Η Μάγια, αντίθετα, θέλει να μείνει μαζί τους η Βασιλική, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της και να δείξει μέσα από τον πολιτικό της αγώνα πως κάθε γυναίκα έχει θέση και ρόλο στην κοινωνία, έχει αποφασίσει να την κρατήσει. Ετσι, βάζει σκοπό να τη μορφώσει και για την ακρίβεια θα της φέρει δάσκαλο για να την προετοιμάσει για το σχολείο.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Έτσι υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές στο Twitter τη νέα σειρά του ANT1 – "Η Δήμητρα Ματσούκα στον καλύτερο ρόλο της καριέρας της"

 

«Ψυχοκόρες»: Η στιγμή που θα ενώσει τον Παύλο και την Βασιλική

Στην πορεία όμως η προσήλωση της Βασιλικής γοητεύει τον Παύλο, ο οποίος της ζητάει να μάθει την ιστορία της. Εκείνη του λέει ότι ψάχνει τις αδελφές της και πιστεύει πως μέσα από τον αγώνα της Μάγιας, ίσως τις βρει και είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, εκφράζει την ελπίδα πως ίσως δουν κάποια φωτογραφία της στις εφημερίδες και την αναζητήσουν. Αυτά θα του πει μεταξύ άλλων και θα τον συγκινήσει. Οι δυο τους θα κάνουν πολλές συζητήσεις και μοιραία θα καταλάβουν πόσο ταιριάζουν, ενώ εκείνος θα της αποκαλύψει πως η χημεία στη σχέση του με τη Μάγια έχει χαθεί.

Όμως, η στιγμή που θα ενώσει τον Παύλο και τη Βασιλική, θα είναι σε μια πολιτική ομιλία της Μάγιας, όπου εκείνος θα βρεθεί στο κοινό για να καμαρώσει τη νεαρή ψυχοκόρη, η οποία θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό προκειμένου να μιλήσει για το πόσο έχει ευεργετηθεί από την οικογένεια Αρδίτη.

Ενα χτύπημα που θα κάνουν μέλη άλλου κόμματους προκειμένου να διαλύσουν την εκδήλωση, θα κάνουν τον Παύλο να αντιδράσει αστραπιαία σώζοντας τη Βασιλική. Θα πέσει πάνω της φωνάζοντας ότι εκείνος θα την προστατεύσει και όταν εκείνη τον κοιτάξει με λαχτάρα για να τον ευχαριστήσει, εκείνος θα σκύψει να τη φιλήσει, εκπλήσσοντας την.

Η επόμενη μέρα θα σημάνει την αρχή της όμορφης σχέσης τους.