Υπόθεση της κόκκινης ομάδας ήταν η αποχώρηση από το Survivor 2024 το βράδυ της Πέμπτης 21/03/2024, καθώς και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση προέρχονταν από εκείνη και πιο συγκεκριμένα οι: Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης.

Σύμφωνα με τα στατιστικά που παρουσίασε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός στους παίκτες, εκείνος που είχε τα υψηλότερα και κατ’ επέκταση το σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτή την τελική μονομαχία αποχώρησης ήταν ο Γιάννης Περπατάρης. Γι’ αυτό και διάλεξε τον τελικό στόχο στον οποίο και ο ίδιος θα είχε θεωρητικά μεγαλύτερη ευκολία επιτυχίας.

Στον αντίποδα, δηλαδή στην τελευταία θέση, βρισκόταν στατιστικά ο Νίκος Ρικουνάκης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ταχύτατα τα δύο πρώτα ζευγάρια. Από αυτή την διαδικασία κατόρθωσαν να ηρεμήσουν πρώτοι και με μια σχετική ευκολία ο Γιάννης Περπατάρης και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους για να αφήσουν τους άλλους δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας να μονομαχούν για τη νέα αποχώρηση από το Survivor.

Όλα λοιπόν κρίθηκαν ανάμεσα στον Νίκος Ρικουνάκης και τον Χριστόφορο Ταξίδη, με τον δεύτερο να επικρατεί. Ο Νίκος Ρικουνάκης λοιπόν, έσβησε τη δάδα του και εγκατέλειψε το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: