Τραγικά γεγονότα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες”.

Θύμα άγριου ξυλοφαρμού πέφτει η Φρόσω από τον Νάτση, ενώ ο Κοσμάς προσπαθεί να βιάσει τη Δεσποινιώ.

Σύμφωνα με το MYTV, σύντομα θα δούμε τη Φρόσω να έρχεται αντιμέτωπη με έναν νέο εφιάλτη, καθώς ο Νάτσης αποφασίζει να την εκδικηθεί. Όλα αρχίζουν τη στιγμή που ανακαλύπτουν το πτώμα του Θωμά. 0 Λούης, ο παραγιός της οικογένειας, βέβαιος ότι η νεαρή ψυχοκόρη του αφαίρεσε τη ζωή, τη διασύρει σε όλο το χωριό και οι πάντες συζητούν για την άτιμη γυναίκα που μπήκε στο σπίτι των Νάτσηδων.

Ένα βράδυ, ο Νάτσης ενημερώνεται ότι η οικογένειά του έχει γίνει στόχος κουτσομπολιών εξαιτίας της Φρόσως και επιστρέφει στο σπίτι οργισμένος και αποφασισμένος να την τιμωρήσει. Έτσι, μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιό της και τη χτυπάει άγρια. Μάλιστα, για να την πονέσει ακόμα περισσότερο, χρησιμοποιεί τη ζώνη του παντελονιού του.

Συγχρόνως, τη ρωτάει τι σχέση έχει με τον θάνατο του Θωμά κι εκείνη ορκίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμειξη. Παρ’ όλα αυτά, τα λόγια της δεν σταματούν τη μανία του άντρα, ο οποίος την τσακίζει στο ξύλο. Αφού τη χτυπάει παντού και δημιουργεί αμέτρητες πληγές στο κορμί της, τραυματίζει σοβαρά το χέρι της και μαυρίζει το μάτι της, σταματάει.

Την ώρα του ξυλοδαρμού, η Ευανθία βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού τους και ακούγοντας τις κραυγές πόνου της Φρόσως κλαίει βουβά. Στη συνέχεια, η ίδια προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της ψυχοκόρης της και να της απαλύνει τον πόνο με γιατροσόφια.

Κι ενώ η Φρόσω προσπαθεί να ξεπεράσει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε και η αδελφή της, η Δεσποινιώ, έρχεται αντιμέτωπη με το αδίστακτο πρόσωπο του Κοσμά.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Ο Αλέξανδρος Βάρθης αποκαλύπτει – “Με δυσκόλεψε η πρώτη ερωτική εξομολόγηση στη Δεσποινιώ”

 

«Ψυχοκόρες»: Ξεφεύγει από τα χέρια του και αρχίζει να τρέχει

Ο Κοτρώτσης, όπως θα δούμε, προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ερωτικές του ορέξεις μέσω της μικρότερης ψυχοκόρης του. Ο εργοστασιάρχης έχει βάλει από την αρχή στο στόχαστρό του την όμορφη κοπέλα, προσπαθώντας να την αποπλανήσει.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις ο Κοσμάς βρίσκει την κατάλληλη αφορμή για να πάρει αυτό που θέλει από τη Δεσποινιώ όταν κάποια στιγμή, μαθαίνει πως είναι μόνη της στο υπόγειο. Η Δεσποινιώ ξαφνιάζεται όταν τον αντικρίζει μπροστά της και πολύ γρήγορα, ο Κοσμάς αρχίζει να την πλησιάζει επικίνδυνα. Κολλάει το σώμα του πίσω από το δικό της και προσπαθεί να την ηρεμήσει για να τον αφήσει να κάνει ό,τι θέλει.

Η κοπέλα παγώνει και αρχικά δεν αντιδρά στις ερωτικές κινήσεις του αφεντικού της. Όταν όμως της πιάνει το στήθος και προσπαθεί να προχωρήσει στον βιασμό της, η Δεσποινιώ αντιστέκεται. Με μία απότομη κίνηση ξεφεύγει από τα χέρια του και αρχίζει να τρέχει.

Φτάνοντας στην είσοδο του σπιτιού, η κοπέλα συναντάει τον Τάσο, ο οποίος της πιάνει κουβέντα και τη σώζει από τα χέρια του Κοσμά.