Με νύχια και δόντια το παλεύει ο Ευάγγελος Αντώναρος αφενός µεν να συµµετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, αφετέρου δε στη συνέχεια να υποστηριχθεί στον µέγιστο δυνατό βαθµό και από το κόµµα, ώστε να εκλεγεί.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει αρχίσει επαφές µε δηµοσιογράφους που θεωρεί ότι θα µπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθειά του. Ετσι, τις προηγούµενες ηµέρες είχε µια µεσηµεριανή συνάντηση µε τον νέο διευθυντή της «Αυγής», Σπύρο Σουρµελίδη.

Ο Αντώναρος παίζει τα... ρέστα του για την αύξηση των εµφανίσεών του στο Kontra και το Attica

Απολαµβάνοντας τον καφέ τους σε µια διακριτική γωνιά σε στέκι της Βαλαωρίτου, συζήτησαν για αρκετή ώρα χαµηλόφωνα και προφανώς θα είπαν και για την ενδεχόµενη υποψηφιότητα του πρώην εκπροσώπου Τύπου του Κώστα Καραµανλή στο ευρωψηφοδέλτιο της αξιωµατικής αντιπολίτευσης. Αν τα καταφέρει, θα είναι η πρώτη φορά που θα εκλεγεί σε πολιτικό αξίωµα, καθώς όλες τις άλλες φορές πήγε επιεικώς άπατος...

Την ίδια στιγµή, πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο Ευάγγελος Αντώναρος παίζει τα... ρέστα του και για την αύξηση των εµφανίσεών του στα δύο κανάλια της Αττικής που έχουν φιλοΣΥΡΙΖΑϊκή γραµµή.

Ο λόγος φυσικά για το Kontra και το Attica.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 30/3/2024