Μεγάλη κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor, με την παίχτρια της κόκκινης ομάδας να εξαπολύει τα πυρά της κατά του Ροδίτη των μπλε.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας φαίνεται πως έχει μια κόντρα με τον παίκτη των Μπλε, με τους χαρακτηρισμούς του δεύτερου προς εκείνη, να την ενοχλούν, όπως λέει.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε αρχικά: «Δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, γιατί όλη την νύχτα προσπαθούσα να σκεφτώ και να επεξεργαστώ το τι μπορεί να είπα, ώστε να είπε αυτό το πράγμα ο Τζέιμς στο συμβούλιο, ότι εγώ είπα κάποια βρισιά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ap5vqakusx)

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς ξεκίνησαν όλα. «Όλα έχουν αρχή, μέση και τέλος κι όλα ξεκίνησαν με τον Τζέιμς λέγοντας σε εμένα "τι θα συμβεί τώρα, πως όταν το βρίσκει θα μπαίνει να παίζει κι όταν δεν το βρίσκει δεν θα παίζει;". Ο Τζέιμς χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου. Μπορεί να δείχνω μεγαλόσωμη και δυνατή και να με βλέπουν όλοι σαν ένα δυνατό άνθρωπο, αλλά μέσα μου είμαι πολύ ευαίσθητη», τόνισε.

Τέλος, είπε: «Τις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Επειδή έσκασα και γενικά, έχω σκάσει με πάρα πολλούς χαρακτηρισμούς σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν και στο συγκεκριμένο θέμα, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν με κακό τρόπο σχετικά με τον τραυματισμό μου. Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει ο Τζέιμς».