Με τον δεύτερο κύκλο επιστρέφει η δραματική σειρά του MEGA Famagusta”, με απρόσμενες εξελίξεις.

Ενώ ο Θοδωρής περνά με δυσκολία τις πρώτες του ημέρες στη φυλακή, η Μαριάννα θα καταλάβει πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Τη χειρότερη στιγμή της ζωής της έζησε η Μαριάννα Σέκερη, όταν άκουσε από τον Κλεάνθη να ομολογεί στην αίθουσα του δικαστηρίου ότι ο πραγματικός δολοφόνος της Ελένης είναι ο Θοδωρής.

Παρά τη στήριξη των δικών της, η κοπέλα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, ενώ προσπάθησε να μιλήσει μαζί του για να επιβεβαιώσει τις αρχικές της σκέψεις πως ο άντρας της είναι αθώος. Ομως εκείνος κατεύνασε, παραδεχόμενος έτσι την ενοχή του.

Η κοπέλα καταρρακωμένη ζητάει απλά να πάει σπίτι της προκειμένου να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά.

Ο Αντρέας, άγρυπνος φρουρός δίπλα της, θα προσπαθήσει να κάνει μια κουβέντα μαζί της για τη νομική κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσουν, εκείνη όμως θα βρίσκεται σε νευρικό κλονισμό ακόμα και δεν θα μπορεί να πάρει την παραμικρή απόφαση.

«Famagusta»: Τα νέα της εγκυμοσύνης και οι αντιδράσεις 

Μέσα στον πανικό που θα ζει η Μαριάννα, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως έχει καθυστέρηση.

Αρχικά θα θεωρήσει πως όλο αυτό οφείλεται σε ανισορροπία του οργανισμού λόγω του σοκ που υπέστη, όμως μετά από μια επίσκεψη στον γιατρό της, θα μάθει κάτι που θα της αλλάξει άρδην τη ζωή. Η Μαριάννα μαθαίνει πως είναι έγκυος, όμως μόνο χαρά δεν θα νιώσει εκείνη τη στιγμή αφού οι αποκαλύψεις για τον φόνο που διέπραξε ο άντρας της δεν θα έχουν τέλος.

Θα τρέξει αμέσως στο σπίτι των γονιών της, για να μεταφέρει τα νέα και σε εκείνους.

Ο Παύλος και η Δάφνη θα τρελαθούν από τη χαρά τους που η οικογένειά τους μεγαλώνει, όμως εκείνος που θα συγκινηθεί φανερά θα είναι ο ίδιος ο Θοδωρής, στον οποίο και θα το ανακοινώσει σε ένα επισκεπτήριο.