Ο δεύτερος κύκλος του “Dragons Den Greece“ έφτασε στο τέλος του, με το αποψινό επεισόδιο να έχει ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.

Στα 11 επεισόδια του ριάλιτι επιχειρηματικότητας, οι Έλληνες επενδυτές έχουν δώσει συνολικά €1.808.000 από προσωπικά τους κεφάλαια σε επιχειρηματίες που τους εντυπωσίασαν με τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Το 12ο και τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως έρχεται απόψε, Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 22:00, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο αποψινό τελευταίο επεισόδιο του “Dragons Den Greece II” φιλόδοξοι επιχειρηματίες θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες επενδυτές και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους, διεκδικώντας μια συμφωνία που μπορεί να απογειώσει τις επιχειρήσεις τους και να τους ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους και ορίζοντες.

Οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι για άλλη μια φορά σκληρά, ενώ δεν θα λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης και μεγάλων εκπλήξεων, καθώς οι επιχειρηματίες που θα βρεθούν και απόψε μπροστά στους Dragons θα τους εντυπωσιάσουν ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο!