Ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου Μεγάλη Τετάρτη η εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού στους συντελεστές της εκπομπής και ο λόγος είναι η έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές.

Τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη για το τέλος του «Μega Καλημέρα»

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε στην έναρξη της πρωινής εκπομπής του Mega: «Χθες, με απόφαση του σταθμού που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μας ανακοινώθηκε ότι για φέτος ολοκληρώνεται η εκπομπή την 1η Μαΐου, λόγω των απαιτήσεων των ευρωεκλογών».

«Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου με τα στελέχη είναι κάτι παραπάνω από αρμονικές, τους έχω και μου έχουν εμπιστοσύνη, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι απαξιώνομαι», ανέφερε στα ΜΜΕ η δημοσιογράφος, προσθέτοντας:

«Η εκπομπή μού άφησε πολύ γλυκιά γεύση, περάσαμε τρία υπέροχα χρόνια. Βρίσκομαι στο πλευρό των συνεργατών μου, με συγκίνησαν τα μηνύματά τους. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι τίτλο θέλει για το πρόωρο τέλος της εκπομπής. Δεν έχω συζητήσει τίποτα για την επόμενη σεζόν. Η πρόθεσή μου, εννοείται, είναι να παραμείνω στο Mega. Θα τα πούμε πολύ σύντομα με συγκεκριμένες προτάσεις στο τραπέζι», κατέληξε.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 6/4/2024