Απίστευτη ένταση επικράτησε στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» με φόντο την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.
Ο Νίκος Συρίγος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης συγκρούστηκαν σφοδρά στον αέρα για τα αίτια που οδήγησαν στη γυναικοκτονία μπροστά από ένα αστυνομικό τμήμα.


Άγριος καβγάς στο «Χαμογέλα και Πάλι»: Οι διάλογοι στον αέρα 

Ν.Σ.: Αυτά που λες τα ακούω πια βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, της Τοπλαούδη, της Καρολάιν. Δεν έχουν σημασία, κλαίτε όλοι επάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή της μάνας.

Γ.Κ.:
Δεν σας επιτρέπω γιατί αναφέρεστε στον πληθυντικό. Έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Το καταλάβατε; Αν θέλετε να κάνετε τηλεθέαση, εμένα δεν με ενδιαφέρει καν. Ακούστε κύριε. Θέλετε να σας πω κι εγώ ότι στον τάφο μίας κοπέλας κάνετε νούμερα; Εγώ δεν το λέω, αλλά εσείς το λέτε για εμένα. Μπείτε να διαβάσετε το βιογραφικό μου. Έχω πάει πολίτες στα σπίτια τους. Αυτή είναι η κοινωνία. Βλέπουν κάποιον κάτω και δεν ενδιαφέρεται κανένας.

Σ.Χ.: Δε τον πιστεύω αυτό. Είναι μία δημοσιουπαλληλική λογικά από γενιά σε γενιά.

Ν.Σ.: Περιμένω να έχεις τη ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.

Γ.Κ.: Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια. Να σέβεσαι τον πατέρα που μπαίνει στη θέση αυτού του πατέρα. Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Το παίρνω προσωπικά γιατί αναφέρεσαι στον πληθυντικό. Μς φέρατε εδώ για να ντραπώ εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε κύριε.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης έβγαλε το μικρόφωνό του και στη συνέχεια αποχώρησε με έντονο εκνευρισμό.


Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0cu3o09xhrd)