Το τηλεοπτικό τοπίο σχολίασε σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Όλες οι τηλεκόντρες είναι αδιάφορες και βαρετές. Δεν αφορούν κανέναν εκτός τηλεοπτικού περιβάλλοντος. Ελπίζω να ολοκληρωθεί ως φαινόμενο. Έχω τρομερή αδυναμία στην Νίκη Λυμπεράκη. Της βγάζω το καπέλο για την συνέντευξή της στον Καρβέλα, δικός της ο πόντος. Είναι δύσκολος συνεντευξιαζόμενος ο Νίκος Καρβέλας αλλά όταν αποφασίζεις να τον καλέσεις, το γνωρίζεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Για τη Φαίη Σκορδά: «Κλήθηκε να υπηρετήσει ένα πρότζεκτ μια συγκεκριμένη ώρα. για το εάν ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει κάτι τέτοιο εκείνη την ώρα, δεν είναι θέμα της Φαίης. Οι άνθρωπος που σχεδιάζουν το πρόγραμμα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η τηλεόραση. Ο Γιώργος Λιάγκας διανύει τις καλύτερες χρονιές του. διαθέτει την μεγαλύτερη τηλεοπτική ευφυΐα που έχω δει. Δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να διαχειριστεί την επικαιρότητα και τα άλλα θέματα ταυτόχρονα».

Για την Ελεωνόρα Μελέτη η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε πως: «Δεν πρόκειται να πάθει κάτι η Ελ. Μελέτη από το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, είμαι σίγουρη για την εξέλιξή της. θα την ήθελα για βραδινό, γιατί σε παλαιότερη εκπομπή που έκανε, έκανε τις ωραιότερες συνεντεύξεις που έχω δει».

Για Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πιστεύω πως έχουν αδικηθεί ως παρουσιάστριες και οι δύο».

Θα επέστρεφε στην τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη;

Όπως αποκαλύπτει, «αν με θέλει ο Νίκος Κοκλώνης, θα το συζητήσουμε πάντα στο πλαίσιο των υπόλοιπων πραγμάτων που κάνω».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0cwoxnymnsh)