Η σχέση της Αθηνάς και του Τζον έχει περάσει πολλές δυσκολίες, κυριώς εξαιτίας της Φιλιώς στη «Γη της Ελιάς».

Ωστόσο, στο τέλος θα παντρευτούν, όπως αποκαλύπτει το «Tv Σίριαλ». Η Αθηνά και ο Τζον αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί και να προετοιμάζουν τον γάμο τους, που αναμένεται να συζητηθεί -ευχάριστα- σε όλη τη Μάνη.

Όσον αφορά τα εμπόδια που προέκυψαν λόγω της Φιλιώς, αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς ο Τζον κάνει μια ουσιαστική και αληθινή συζήτηση με το μικρό κορίτσι, όπου της μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε κάποτε και εκείνος.

Η εξομολόγηση αυτή του Τζον κάνει τη Φιλιώ να μαλακώσει μαζί του και στο τέλος να τον δεχτεί με χαρά ως άντρα της Αθηνάς. Έτσι ξεκινούν την προετοιμασία του γάμου.

Δείτε επίσης: Συνεχίζει στην κορυφή η prime time του MEGA

Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να πάνε και οι δύο στην Αθήνα στο Σούνιο και να ανακοινώσουν στη Μαρία, ότι τον Ιούνιο παντρεύονται.

Η μεγάλη μέρα του γάμου φτάνει και η Αθηνά λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία και ομορφιά. Η Μαρία θα είναι η κουμπάρα στον γάμο τους.

Ολες μαζί φτάνουν στο δημαρχείο, όπου ο Τζον περιμένει τη γυναίκα της ζωής του κρατώντας μια ανθοδέσμη. Μόλις βλέπει την Αθηνά τα χάνει.

Στη συνέχεια και οι δύο στέκονται μπροστά στον Ισίδωρο, ο οποίος και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να τελέσει ως δήμαρχος τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού, ενώ ανάμεσα στους λίγους καλεσμένους βρίσκονται και ο Μάνος με τη Μαρίνα, αλλά και η κόρη του Τζον, η 22χρονη Νάνσυ, η οποία ήρθε από την Αμερική για να δώσει το «παρών» στον γάμο.

Η νεαρή κοπέλα, μάλιστα, είναι τόσο ενθουσιασμένη από τη Μάνη που εκφράζει την επιθυμία να μείνει μόνιμα.

Αμέσως μετά το τέλος του γάμου, θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι με την Αθηνά και τον Τζον να υποδέχονται σχεδόν όλη τη Μάνη. Ετσι θα κλείσει ο τρίτος κύκλος της σειράς.