Τον παρουσιαστή του Survivor 2024, Γιώργο Λιανό συνάντησαν για ένα ακόμα βράδυ, αυτό της Τετάρτης 10/04/2024, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και τόσο οι ίδιοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό έπρεπε να μάθουν την υποψήφια που θα συμπλήρωνε την τετράδα των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση.

Τον πρωταγωνιστή ρόλο σε αυτό το συμβούλιο του νησιού έμελλε να έχουν οι Κόκκινοι, οι οποίοι και δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη από τους Μπλε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Έτσι, για τελευταία φορά, σύσσωμη η ομάδα των κόκκινων θα έπρεπε να ρίξει την ψήφο της σε μια ακόμη γυναίκα.

Είτε η Ασημίνα Χατζηανδρέου είτε η Κατερίνα Δαλάκα, λοιπόν, έμελλε να βρεθεί στον τάκο των υποψηφιοτήτων πλάι στην Άιρα Αντομαϊτίτε, την Δώρα Νικολή και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου. Από την ροή του συμβουλίου ωστόσο, όπως τις περισσότερες βραδιές άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι υψηλοί τόνοι και οι κοκορομαχίες ανάμεσα στους γνώριμους παίκτες από τις δυο ομάδες. Δηλαδή τον Τζέιμς Καφετζή με τον Σταμάτη Ταλαδιανό κυρίως από την μπλε ομάδα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Αλέξη Παππά από την αντίπαλη, κόκκινη ομάδα.

Οι λόγοι, βεβαίως, σχεδόν ανύπαρκτοι μιας και τα περισσότερα «προβλήματα» είχαν ήδη συζητηθεί στο αγώνισμα του Survivor που προηγήθηκε ενώ οι πρωταγωνίστριες των Κόκκινων, αν και συμμετείχαν με φωνές στην κουβέντα, ένιωσαν πως δεν ήθελαν πια να συμμετέχουν και να «φθείρονται», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, σε τέτοιου είδους κοκορομαχίες μιας και «βαρέθηκαν» όπως υπογράμμισε, εν συνεχεία, ηΑσημίνα Χατζηανδρέου.


Στην πορεία του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός έστειλες τους παίκτες της κόκκινης ομάδας προκειμένου να ψηφίσουν τον πλέον αδύναμο, γυναικείο, κρίκο της ομάδας τους. Και η κάλπη μίλησε αναδεικνύοντας την τρίτη στη σειρά υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, η οποία και ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Είμαι πολύ καλά με το αποτέλεσμα
«Είμαι πολύ καλά με το αποτέλεσμα. Δεν έχω κανένα θέμα, το είχα ζητήσει και από την ομάδα μου» τόνισε, με χαμόγελο, η παίκτρια των Κόκκινων για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Ο Γιώργος Λιανός τους «τρέλανε» με τον καλεσμένο στο πάρτι της ένωσης

«Στο πάρτι της ένωσης του Survivor 2024 θα έρθει ένας τραγουδιστής - περφόρμερ που έχει πάρει πολλά μπράβο και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Σε μεγάλες ανακοινώσεις προχώρησε ο Γιώργος Λιανός, στο Survivor 2024 της 10/04/2024, που αφορούσαν στο επερχόμενο πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων. Ένα πάρτι που, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί σημείο αναφοράς στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι, ξεκινώντας να τους λέει όλα όσα θα ζήσουν σε λίγα 24ωρα, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να αποκαλύψει αρχικά τους παλιούς γνώριμους που θα συναντήσου οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Ρία Κολοβού οι οποίοι είχαν κερδίσει τους προηγούμενους διαγωνισμούς τραγουδιού στo Survivor και θα επανέλθουν τώρα στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης των δυο ομάδων.

Η αγωνία των περισσότερων, όμως, ήταν στο κομμάτι του καλεσμένου τραγουδιστή που θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αυτό το πάρτι. Και ο παρουσιαστής του Survivor έδωσε την απάντηση και σε αυτό το ερώτημα. «Αφού λήξει το μεγάλο γλέντι και βγάλουμε και τον νικητή ή τη νικήτρια του διαγωνισμού, που θα έρθει εδώ και πάλι του χρόνου, θα έχουμε και κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θα έρθουν από την Αθήνα για να τραγουδήσουν, να σας διασκεδάσουν, να νιώσετε καλά με την παρουσία τους».

«Στο φετινό πάρτι της ένωσης, λοιπόν, θα έρθει ένας καλλιτέχνης, άνδρας, ο οποίος έχει μεγάλο ρεπερτόριο και έχει πάρει πάρα πολλά μπράβο και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Θα έρθει ένας τραγουδιστής – περφόρμερ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να αναφωνήσουν όλοι, με μια φωνή, «ο Σάκης Ρουβάς».

Ο Σάκης Ρουβάς στο πάρτι της ένωσης του Survivor

«Μόνο αυτός θα μπορούσε να έρθει! Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, θα έρθει στο πάρτι της ένωσης του Survivor» επιβεβαίωσε ο Γιώργος Λιανός με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει, ταχύτατα, τον λόγο για να δηλώσει «τεράστια Ρουβίτσα» και να φέρουν όλοι οι παίκτες ένα μεγάλο χαμόγελο για αυτή την ανακοίνωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: