Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 22:10 η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» τη λαμπερή τραγουδίστρια και το σαββατόβραδο παίρνει φωτιά.

Η Κατερίνα Λιόλιου ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες που τραγουδούν ξανά και ξανά οι fans της: «Story», «Η γυναίκα της ζωής σου», «Το Κατερινάκι σου», «Νοικιάστηκε», «Μη ρωτάς τους άλλους», «Η δική μου η τρέλα», κ.ά.


"Σπίτι με το MEGA": Μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου

Δίπλα της θα βρεθούν ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου που έχουν διαγράψει άκρως επιτυχημένη πορεία στα 90’s. Ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Χρήστος Πάζης, ο Σπύρος Σπυράκος ερμηνεύoυν τραγούδια τους που έχουν μείνει αξέχαστα: «Δεν είσαι εσύ», «Φταις», «Αλίμονο σε μένα», «Ο καθρέφτης», «Ο έρωτας με έρωτα περνάει», κ.ά. Το δικό της χρώμα στο μουσικό αφιέρωμα βάζει και η νεότερη γενιά.

Η Κλαυδία και η Αντιγόνη Ζωγραφάκη, δύο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες, παρασύρουν το κοινό με τις ξεχωριστές φωνές τους.

Στη βραδιά συμμετέχουν καλεσμένοι που ξέρουν να διασκεδάζουν: Σοφία Αλατζά, Ματίνα Βεντούρα, Δήμητρα Ζάφειρα, Λίνα Ιορδανίδου, Μάνος Πίντζης, Βιβή Τσιάμη, Γιώργος Χειμωνέτος.



Στα highlights της εκπομπής ξεχωρίζει το ντουέτο της Κατερίνας Λιόλιου με τον Χρίστο Αντωνιάδη στο «Γέλα μου» και η ερμηνεία του τραγουδιού «Παράνομη αγάπη» μαζί με τον Χρήστο Πάζη.

Το «Σπίτι με το MEGA» επιφυλάσσει μία έκπληξη στην τιμώμενη καλλιτέχνιδα, η αδελφή της, η Στέλλα, εμφανίζεται στο πλατό και αποκαλύπτει τρυφερές ιστορίες.

Αυτό το Σάββατο το Σπίτι με το MEGA» επιστρέφει δυναμικά με ρυθμό, μουσική και ατελείωτο χορό.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: