Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Ψυχοκόρες" θα παρακολουθήσουμε καθηλωτικές ανατροπές για τους ήρωες.

Ενώ η Μάγια νομίζει πως το κενό στη σχέση με τον άντρα της έχει καλυφθεί και πως οι δυο τους έχουν αρχίσει να έρχονται ξανά κοντά, ο Παύλος θα περνάει τα περισσότερα βράδια του με τη Βασιλική.

Στα επόμενα επεισόδια Βασιλική και Παύλος έρχονται πολύ κοντά και εκείνος αρχίζει να θαυμάζει το κορίτσι που θέλει να σπουδάσει για να σταθεί στην κοινωνία.

Σύντομα θα της προτείνει να κάνει και μαθήματα μαζί του, προκειμένου να την προετοιμάσει για τις εξετάσεις που θα περάσει και τότε θα καταλάβει πως έχει στα χέρια του ένα ακατέργαστο διαμάντι.

Η Μάγια ενθουσιάζεται που ο άντρας της συμπάθησε τη Βασιλική.

«Ψυχοκόρες»: Η Βασιλική δεν θα συνειδητοποιήσει άμεσα πως είναι έγκυος

Σύμφωνα με το Tv24, στο πλευρό του Παύλου, η Βασιλική δεν θα μάθει μόνο να γράφει σωστά αλλά και το μεγαλείο του έρωτα. Θα θαμπωθεί από τις γνώσεις του και μοιραία θα πέσει στη ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά του.

Εκείνος δεν θα αργήσει να εκφράσει τα συναισθήματά του και να κάνει σχέδια μαζί της. Το παράνομο ζευγάρι θα περνά τις μέρες και τις νύχτες του μαζί. Ωστόσο για να μην πέσει κάτι στην αντίληψη της Μάγιας, ο Παύλος θα ξεκινήσει να της κάνει όμορφα δώρα και να την επισκέπτεται κάποια βράδια στο δωμάτιό της.

Η Μάγια θα αργήσει να καταλάβει τη μυστική τους σχέση, αλλά και η Βασιλική δεν θα συνειδητοποιήσει άμεσα πως είναι έγκυος.

Για την ακρίβεια, αυτό θα συμβεί όταν το ζευγάρι απομακρυνθεί αφού όλοι στο σπίτι θα έχουν καταλάβει τι συνέβαινε όταν οι πόρτες τους έκλειναν το βράδυ.

Η ψυχοκόρη της οικογένειας Αρδίτη δεν θα χρησιμοποιήσει την εγκυμοσύνη της για να τον κερδίσει πίσω. Αντίθετα, θα προσπαθήσει να το κρύψει όσο καλύτερα μπορεί.