Η Ομαδική Δοκιμασία στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/4) του MasterChef με θέμα το fusion ανέδειξε μία μπριγάδα νικήτρια με μεγάλη διαφορά από την άλλη.

«Νικήτρια μπριγάδα και η μπριγάδα που κέρδισε όλα τα πιάτα είναι η γκρι», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τους «γκρι» να πέφτουν πάνω στον αρχηγό τους και να πανηγυρίζουν ξέφρενα.

Τόσο οι κριτές, όσο και ο John Skotidas, βρήκαν εκτός θέματος τα πιάτα της μπορντό μπριγάδας, με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτική ήττα. «Δε συμφωνώ με αυτά που λένε οι κριτές. Άμα με ξαναβάζατε να φτιάξω ένα πιάτο Ελλάδα - Ισπανία, θα έφτιαχνα το ίδιο, για μένα όταν το έτρωγα μου έβγαζε και Ελλάδα και Ισπανία», είπε ο Μάριος, ο οποίος συνέχισε να στηρίζει την προσπάθειά του, παρά τα σχόλια των κριτών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0hd3ujoygjd)

Ο Γιάννης από την άλλη άφησε αιχμές για τις ήττες των μπορτνό στις Ομαδικές, όσο βρισκόταν εκείνος στο τιμόνι: «Όσες φορές χάσαμε, δε μαγείρεψαν καλά όχι ότι εγώ δεν έκανα κάτι καλά, νομίζω ότι αυτοί δε μαγείρεψαν καλά».

Η επιστροφή της Χριστίνας στην αρχηγία δε συνοδεύτηκε με νίκη και η Κύπρια, όπως εξομολογήθηκε, νιώθει απογοητευμένη, καθώς πόνταρε πολλά στο fusion menu της ομάδας της και ούτε που φανταζόταν ότι θα ήταν εκτός concept.