Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στην κάμερα του «Breakfast @ star» σε όσα ανέφεραν για εκείνον η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την παρουσία του στο Mega και στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Εγώ κάνω βίντεο στο YouTube, απαντάω σε διάφορα πράγματα που με ρωτάνε με αυθορμητισμό, οπότε λογικό είναι να προκληθούν αντιδράσεις. Δεν έχω σκοπό να μειώσω κάποιον. Προσωπικά, λέω απλώς τη γνώμη μου», είπε και επεξήγησε: «Αφιλτράριστα και αυθόρμητα».

Η απάντηση του Βασάλου στον Αλεξάνδρου 

«Αν δεν μου αρέσει και αν δεν τους κάνω, εννοείται (σ.σ.: να αποχωρήσω). Σωστό είναι αυτό που είπε. Μέχρι στιγμής, μου αρέσει όμως, οπότε θα με υποστείτε. Είναι δικός μου ο λόγος που επέστρεψα. Παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, όλα τα παιδιά είναι οικογένεια για εμένα και αυτό ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους. Δεν θα απολογηθώ γιατί επέστρεψα - έτσι ήθελα. Δεν περνάω πολύ καλά σε εκπομπή όταν υπάρχει βαριά ενημέρωση, ψυχοπλακώνομαι. Καταλαβαίνω όμως ότι έτσι είναι η θεματολογία», συνέχισε ερωτώμενος σχετικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν να κάνει τον υδραυλικό της εκπομπής του Open, στη θέση που βρίσκεται τώρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ενώ ο Βασάλος επέστρεψε μόνιμα στο «Χαμογέλα και πάλι», στο οποίο πέρσι συμμετείχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/4/2024