Mετά τη νίκη της και στο Τεστ Δημιουργικότητας, στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης (23/4), το Silver Award θα είναι υπόθεση της γκρι μπριγάδας.

Οι γκρι εξακολουθούν να έχουν διαφωνίες για το πώς θα διαχειριστούν το έπαθλο με τον Λευτέρη να βγάζει στη φόρα μια συζήτηση που έγινε ανάμεσα στον Νίκο και τον Κώστα. «Πήγε ο Νίκος και είπε στον Κώστα ό,τι κι αν συμβεί όποιος από τους δύο πάρει το έπαθλο να το μοιραστούμε. Εντάξει επιλογή είναι αυτό, αλλά μου φάνηκε υποκρισία», ανέφερε χαρακτηριστικά στις κάμερες.

MasterChef: Δε θα κάτσω να σκοτωθώ με τον αντίπαλό μου για 20.000 ευρώ

Στη συνέχεια ο Κώστας επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος τον προσέγγισε, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Χρήστο: «Με έπιασε ο Νίκος μου μίλησε δεν το θεώρησε σωστό ο Χρήστος ήρθα σε μια ρήξη. Ένιωσα στενάχωρα γιατί είμαστε τόσο καιρό εδώ μέσα και όταν μπαίνουν στη μέση τα λεφτά και γίνονται τέτοιους είδους παρεξηγήσεις, ξενερώνω».

«Δε με προσέγγισε κανένας, δε θα μοιραζόμουν ούτως ή άλλως το έπαθλο με κανέναν. Το βλέπει τελείως ρομαντικά ο Χρήστος δεν κατάλαβα καν τι έλεγε», σημείωσε αρχικά ο Νίκος. «Δε θα κάτσω να σκοτωθώ με τον αντίπαλό μου για 20.000 ευρώ. Είναι μεγάλο το ποσό, αλλά η συνείδησή μου και η αξία μου κοστίζουν παραπάνω», ξεκαθάρισε ο αρχηγός των γκρι. 

Ωστόσο, ο Χρήστος τόνισε μετά on camera πως η παρεξήγηση λύθηκε.