Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA “Ο Παράδεισος των Κυριών θα παρακολουθήσουμε σοκαριστικές εξελίξεις.

Όπως θα δούμε στην συνέχεια, ανακαλύπτουν την κρυψώνα του Πάρη και της Γεωργίας, τους συλλαμβάνουν και τους παίρνουν το παιδί.

Ο Γιωργαρής λέει μπροστά στον Σίμο για τον Νοτόπουλο πως ξέρει πού είναι ο Πάρης. Αμέσως μετά ο Σίμος πηγαίνει στη Μιράντα και της λέει να ειδοποιήσει τον Χριστόφορο γι αυτό.

Ο Μεμάς πηγαίνει στον Νοτόπουλο, ο οποίος του υπόσχεται πως δεν θα μιλήσει στην αστυνομία. Επίσης θα μιλήσει με τον Πάρη στο τηλέφωνο και του λέει να μην ανησυχεί γιατί ο Νοτόπουλος δεν θα προδώσει το μυστικό τους και ο Πάρης στην συνέχεια το μεταφέρει στην Γεωργία και την συμβουλεύει να αλλάξουν κρυψώνα.

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Σίμος πάει να σκοτώσει τον Χρήστο

Ο Νοτόπουλος λέει στον Δημοσθένη ότι δεν ξέρει πού είναι ο Πάρης, αλλά λίγο αργότερα ο Σίμος, φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου, τον βάζει να πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία. Ο Νοτόπουλος αναγκάζεται να το κάνει και τότε ο Σίμος τον σκοτώνει…

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος ενημέρωνει την Μιράντα πως ο δικηγόρος του τον ενημέρωσε ότι γνωρίζουν που είναι ο Πάρης και η Γεωργία.

Ο Στέφανος τον ακούει και ενημερώνει τον Μάρκο, ο οποίος αφού ειδοποιεί την Ολγα, στέλνει τον Στέφανο να βρει τον Μεμά και μέσω του Νοτόπουλου να προειδοποιήσουν τη Γεωργία με τον Πάρη. Ο Στέφανος τρέχει στον Μεμά κι εκείνος αμέσως παίρνει τηλέφωνο. Ομως μαθαίνει από την γυναίκα του πως είναι εξαφανισμένος. Ο Μεμάς και ο Στέφανος πηγαίνουν να τον ψάξουν, ενώ όλοι προσπαθούν να ειδοποιήσουν το ζευγάρι. Ομως δεν προλαβαίνουν και ο Πάρης με τη Γεωργία συλλαμβάνονται, ενώ τους παίρνουν το παιδί.

Ο Μάρκος δεν μπορεί να εντοπίσει το παιδί σε κάποιο ίδρυμα και η Γεωργία τσακώνεται άσχημα με τη μάνα της κατηγορώντας την ότι αυτή φταίει που έμπλεξε με τους Μπουραντάδες και φεύγει από το σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ο Μεμάς επισκέπτεται τον Πάρη στο κελί του και τον συμβουλεύει να ζητήσει διαζύγιο από τη Γεωργία και ο Πάρης, μην έχοντας άλλη διέξοδο, το κάνει.