Οι fans της φετινής Eurovision θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στον Β’ Ημιτελικό της διοργάνωσης μια ανατρεπτική γυναικεία συνύπαρξη.

Η σουηδική δημόσια τηλεόραση (SVT) ανακοίνωσε σήμερα 1/5, δύο από τα interval acts που θα απολαύσουν οι τηλεθεατές στους δύο ημιτελικούς και τα ονόματα που αποκαλύφθηκαν προκαλούν ήδη ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τον Benjamin Ingrosso, παλαιότερο εκπρόσωπο της Σουηδίας (2018, 7η θέση), ο οποίος θα ερμηνεύσει ένα medley από πρόσφατες επιτυχίες του.

Δείτε επίσης: Eurovision: Ο Κροάτης τραγουδιστής στηρίζει τη Μαρίνα Σάττι - "Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι στον διαγωνισμό"

Eurovision 2024: Η συνεργασία - έκπληξη της Έλενας Παπαρίζου με την Sertab Erener

Το highlight όμως αναμένεται τη βραδιά του Β’ Ημιτελικού, εκεί όπου διαγωνίζεται και η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι.

Το SVT σε συνεργασία με την EBU εξασφάλισε για τους τηλεθεατές μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία, η οποία θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού.

Τρεις πρώην νικήτριες της Eurovision, Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Sertab Erener (Τουρκία 2003) και Charlotte Perelli (Σουηδία 1999) θα προσκαλέσουν το κοινό σε ένα μοναδικό sing-along πάρτι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της EBU, οποιοσδήποτε το επιθυμεί θα μπορεί να πάρει μέρος στο interval act από την άνεση του σπιτιού του μέσω ενός videowall που θα έχει στηθεί επί σκηνής και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα από τους Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Δείτε ακόμη: Eurovision 2024: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα και η Σάττι στα στοιχηματικά μετά την πρώτη πρόβα;

Για να συμμετάσχουν στο ξεχωριστό… euro-karaoke οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν για τις κατάλληλες οδηγίες μέσα από τα επίσημα κανάλια της Eurovision στα social media, καθώς και από την αντίστοιχη εφαρμογή τις επόμενες ημέρες.

O φετινός 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 (Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου), 9 (Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας) και 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός).