Ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός του UEFA Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου, που μετέδωσε το Mega το βράδυ της Τετάρτης.

Το φίλαθλο κοινό έφερε το Μεγάλο κανάλι στην κορυφή με 24,1% στο γενικό σύνολο.

Ο αγώνας σε σχολιασμό Κώστα Βερνίκου και περιγραφή Αντώνη Κατσαρού βρέθηκε πρώτος και στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών με ποσοστό 24,2%, σημειώνοντας τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα στις φετινές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Champions League.

Σε επιμέρους ανδρικό κοινό η αθλητική βραδιά σημείωσε εντυπωσιακό ποσοστό 40,5%. Η διαφορά από τον ανταγωνισμό διαμορφώθηκε σε 12,8 μονάδες στο δυναμικό κοινό, ενώ και στο γενικό σύνολο ο αγώνας προπορεύτηκε με περισσότερες από 8,3 μονάδες.

Η κάλυψη του αγώνα ξεπέρασε τους 1.500.000 τηλεθεατές. Οι φίλαθλοι συντονίστηκαν στο Mega και για το Post Game με τους Παναγιώτη Περπερίδη, Μένιο Σακελλαρόπουλο και Αντώνη Καρπετόπουλο, που κατέκτησε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 11,9%. Στο σύνολο του κοινού σημείωσε 12,3%.

Το επόμενο ραντεβού για τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» δίνεται την 1η Ιουνίου, στον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ντόρτμουντ, που θα μεταδώσει και πάλι το Mega.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 10/5/2024