“ANIMALL”: Το νέο εξειδικευμένο περιοδικό για τους σκύλους και τις γάτες, σε μια πολυτελή έκδοση, αυτό το Σάββατο αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά 18.05

Κυκλοφορεί στις 18 Μαΐου το πλέον εξειδικευμένο περιοδικό για τους πολυτιμότερους συντρόφους μας, σε πολυτελή έκδοση, αποκλειστικά με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

1600χ640_02

 

Το “ANIMALL” στοχεύει να καλύψει την αδιάλειπτη ανάγκη του υπεύθυνου κηδεμόνα, ώστε να κατανοήσει τις υποχρεώσεις του από την πλέον σημαντικότερη συμβίωση.

Επιστημονικοί συνεργάτες και έγκριτοι αρθρογράφοι θα σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα σκυλιά και τις γάτες μας.

 

Άρθρα με θέματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς, ιατρικά προβλήματα και τρόποι αντιμετώπισης, νομοθεσίες και δυσκολίες εφαρμογής, αλλά και προτάσεις διακοπών.

 

Ακόμα, παρουσιάσεις χρηστικών προϊόντων, προβολή δράσεων υιοθεσιών και σίγουρα ό, τι αφορά την προστασία και την ευζωία των συντρόφων μας, θα τα βρείτε στις σελίδες του περιοδικού.

Μαζί με πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και ανταποκρίσεις από όλη τη χώρα.

Το "ANIMALL" το μοναδικό διμηνιαίο περιοδικό για τους κυνόφιλους και τους φίλους της γάτας, κυκλοφορεί  ΔΩΡΕΑΝ με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και θα καθιερωθεί ως το εξειδικευμένο έντυπο για τα ΣΚΥΛΙΑ, τις ΓΑΤΕΣ και τους ανθρώπους τους.

Και μαζί,

STARTUPPER mag: Το περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής, το Σάββατο 18.05 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 

Το Σάββατο 18 Μαΐου, μη χάσετε αποκλειστικά με τα «Παραπολιτικά» το περιοδικό STARTUPPER MAG, το περιοδικό της Καινοτομίας και της Νέας Οικονομίας, το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό έντυπο το οποίο κυκλοφορεί με στόχο να καταγράψει την επικαιρότητα και τη θεματολογία της ελληνικής Startup σκηνής, καθώς και όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

300χ600_02

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος – Deepsea

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και αποκλειστική συνέντευξη στο Startupper MAG, o Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, co-founder και CEO της εταιρείας DeepSea, μας μιλάει για την ψηφιοποίηση της ναυτιλίας και τις σχετικές προκλήσεις μιας σημαντικής για την Ελλάδα αγοράς, αλλά και την πορεία της ελληνικής Maritime Tech Startup προς την ταχεία ανάπτυξη και την εξαγορά της από μια μεγάλη – παγκόσμια εταιρεία του χώρου. 

Αφιέρωμα Maritime Tech

Παραδοσιακά, η ναυτιλία, εμπορική και επιβατική, θεωρούνταν ένας πιο «συντηρητικός» κλάδος, όπου η υιοθέτηση καινοτομιών και νέων ιδεών γινόταν με δυσκολία. Ωστόσο, η εικόνα αυτή αρχίζει να αλλάζει. Σήμερα, η πρόκληση δεν είναι να πειστεί η ναυτιλιακή βιομηχανία για την αξία του ψηφιακού μετασχηματισμού, αλλά να βρεθούν οι βέλτιστοι τρόποι για την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στα πλοία, τις υποδομές και τις διαδικασίες. Σας παρουσιάζουμε όλες τις εξελίξεις στην ναυτιλιακή τεχνολογία, την γαλάζια οικονομία και τις σχετικές Startups.

Αφιέρωμα στο οικοσύστημα καινοτομίας Ιωαννίνων

Τα Ιωάννινα εξελίσσονται και αναδεικνύονται σε τεχνολογικό hub με διεθνείς προδιαγραφές, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχα hubs της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αντιθέτως, αποτελούν πρότυπο και βάζουν τη χώρα στο χάρτη και στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Αφιέρωμα AgroFood

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πρωτοφανείς προκλήσεις, όπως για παράδειγμα η κλιματική αλλαγή και οι γεωπολιτικές συγκρούσεις, η βιομηχανία γεωργικών προϊόντων και τροφίμων παλεύει με περίπλοκα προβλήματα που απαιτούν υψηλή προτεραιότητα. Η τεχνολογία και η καινοτομία αναδεικνύονται ως ισχυρά εργαλεία, ικανά να επιταχύνουν τον μετασχηματισμό προς αγροδιατροφικά συστήματα που δεν είναι μόνο ανθεκτικά αλλά και βιώσιμα και αποτελεσματικά. Σας παρουσιάζουμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο του AgroFood Tech αλλά και τις πιο σημαντικές ελληνικές Startups.

Η HERADO «Εκτοξεύεται» στην παγκόσμια αγορά

Η ελληνική Hitech εταιρεία Herado θέτει τις βάσεις να γίνει το επόμενο μεγάλο success story της ελληνικής αλλά και ευρωπαϊκής Startup σκηνής, μια και η εταιρεία έχει ήδη ενεργές συνεργασίες με τις Space X και Blue Origin και τη μοναδική ελληνική εκπροσώπηση στο European Defense Fund της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ανάληψη του έργου για την προστασία της Ευρώπης από απειλές ραδιενεργής και χημικής-βιολογικής φύσεως.