Χθες, ένα 24ωρο πριν από την πρεµιέρα της δεύτερης σεζόν του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εµφανίστηκε στον «αέρα» της εκποµπής «Ελένη» του Mega µε την Ελένη Μενεγάκη και µε φόντο τον τόπο του, τους Παξούς.

«Τι κάνω στους Παξούς; Αύριο ξεκινά ο δεύτερος κύκλος και κάνουµε γυρίσµατα για το τελευταίο µέρος, που θα παιχτεί τον Οκτώβριο. Είναι δέκα επεισόδια, έξι τώρα και τέσσερα τον Οκτώβριο - θα είναι και τα τελευταία», εξήγησε.



Τι θα δούμε απόψε στο «Maestro»

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, µε τίτλο «Mother», θα είναι αφιερωµένο στις µαµάδες του «Maestro». «Αφηγήτρια είναι η Σοφία. Πόσο µπορεί να φταίει η κάθε µάνα και τι επιπτώσεις έχει στη ζωή των παιδιών της;», είπε ο δηµιουργός, επισηµαίνοντας πως θα δούµε και τις ιστορίες της Μαρίας Καβογιάννη για τον δικό της γιο. Απαντώντας στη Μενεγάκη, που θέλησε να µάθει περισσότερα για τη σχέση του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) µε την Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη), είπε: «Με έναν τρόπο τον έσωσε, τον κάλυψε, τον βοηθά. Μην ξεχνάµε ότι υπάρχει ένας δυνατός έρωτας που έχει ο Ορέστης µε την Κλέλια. Κι όλο αυτό το πράγµα κόπηκε. Έφυγα νύχτα! Εννοείται βέβαια ότι οι έρωτες δεν τελειώνουν έτσι».

Πρόσθεσε δε ότι τη βασική πλοκή την είχε στο µυαλό του «από την πρώτη µέρα που ξεκίνησα να γράφω. Κάποια κοµµάτια µπορεί να άλλαξαν, να µετουσιώθηκαν. Αλλά το τέλος το νόηµα, το µήνυµα, όλα αυτά τα πράγµατα ήταν ξεκάθαρα στο µυαλό µου», είπε. Όσο για την τεράστια επιτυχία της σειράς, που «χτύπησε» κορυφή, µπαίνοντας και στο top 10 του Netflix; «Αυτό έχει να κάνει και µε τους ηθοποιούς, που “απογείωσαν” τους ρόλους. Το πιο δύσκολο, όταν τελείωσα το γράψιµο, ήταν ότι έπρεπε να αποχωριστώ τους ήρωες. Όλοι ήταν πρωταγωνιστές. Αν ήµασταν στο εξωτερικό, κάθε ρόλος θα µπορούσε γίνει spinoff», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λίγο πριν από την πρεμιέρα του "Maestro" στην εκπομπή "Μίλησέ μου" με τον Γιώργο Κουβαρά



Καλή επαναφορά λοιπόν, απόψε, στις 22.40. Από το Mega και από το Netflix. Συγχρόνως.

Tip: Ο Παπακαλιάτης, µιλώντας στον Γιώργο Κουβαρά και στον ραδιοφωνικό σταθµό Παραπολιτικά 90,1 FM, αποκάλυψε ότι «ο νέος κύκλος ξεκινά µε τα αποτελέσµατα του φονικού» και πως το επόµενο πρότζεκτ του είναι «ταινία όπου θα παίζει ξένος ηθοποιός».




*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 16/5/2024