Απόψε στις 00.10, το Mega και η «Μεγάλη Εικόνα» συναντούν την Άντζελα Γκερέκου στην Κέρκυρα.

Σε τοπόσημα της κουκλίστικης γενέτειρας της ηθοποιού της «Γης της ελιάς» και επικεφαλής του ΕΟΤ, στη δική της «βασίλισσα του Ιονίου», όπως εύστοχα αποκαλείται το νησί των Φαιάκων, μιλάει στη Νίκη Λυμπεράκη για την κινηματογραφική ζωή της και τους πολλαπλούς ρόλους της καριέρας της.

Στη συνέχεια, ανοίγει την πόρτα του εμβληματικού σπιτιού της, στην παλιά πόλη της Κέρκυρας, εκεί όπου μοιράστηκε 25 χρόνια κοινού βίου με τον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο, για τον οποίο έχει πει και ξαναπεί όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε: «Δεν είχα κάτι ωραιότερο από το να ξυπνάω και να ακούω κάθε μέρα τη φωνή του».

Σε πρώτο πλάνο έρχονται οι ευτυχισμένες και οι δύσκολες στιγμές, οι επιτυχίες, αλλά και οι αντιξοότητες, τα ρόδα και τα «αγκάθια», η μητρότητα, η υποκριτική και η πολιτική - μην ξεχνάμε, με τον Βοσκόπουλο έχει αποκτήσει τη μονάκριβή της Μαρία.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του Mega, δίχως περιστροφές, αλλά με τον γνωστό, χειμαρρώδη λόγο της, όταν αποφασίζει να μιλήσει, παραχωρεί εκ βαθέων συνέντευξη με φόντο την περιώνυμη κερκυραϊκή φινέτσα. Δεν τη χάνουμε.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 20/5/2024