Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHAΟ Παράδεισος των Κυριών” θα παρακολουθήσουμε την Βικτώρια λέει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον σκοτώσει.

Ωστόσο, ο Ρένος αρνείται να το δεχτεί και τότε η Βικτώρια τον προκαλεί λέγοντάς του να πάει να βρει τον Σπανό και να τον ρωτήσει.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια δασκαλεύει τον Σπανό για το τι να πει στον Ρένο κι εκείνος πάει και τον βρίσκει. Λίγο αργότερα ο Σίμος επισκέπτεται τη Βικτώρια κι εκείνη του λέει κυνικά ότι δεν είναι δίκαιο να την αφήσει μόνη της σε όλο αυτό και ο Σίμος τα χάνει. Μετά από όσα του είπε ο Σπανός, ο Ρένος πηγαίνει στο γραφείο του Σωτήρη και του λέει ότι θέλει να καταγγείλει ότι η Βικτώρια δεν ήταν μόνη της σε όλα αυτά το εγκλήματα αλλά είχε και συνεργό.

Εκείνη την ώρα όμως ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Σίμος. Βλέποντας ο Ρένος τον Σίμο στο αστυνομικό τμήμα μετανιώνει και δεν τον καρφώνει ως συνεργάτη της Καρτεζίνη. Αμέσως μετά ο Σίμος ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι η Μιράντα επιμένει να τον καταδώσει και συμφωνούν να πει ψέματα ότι έκανε την καταγγελία.

Παράλληλα, ο Ρένος περιμένει τον Σίμο να τελειώσει και του λέει την αλήθεια ότι δηλαδή ετοιμαζόταν να τον καρφώσει γιατί έμαθε από τη νονά του ότι εκείνος έβαλε να τον σκοτώσουν.

Φυσικά ο Σίμος το αρνείται κι ενώ ο Ρένος δεν ξέρει τι να πιστέψει, ο Σίμος καταρρέει από την προδοσία της νονάς του. Έτσι αποφασίζει να πάει να τη βρει και να της ζητήσει τον λόγο που τον πρόδωσε. Η Βικτώρια αρνείται, αλλά ο Σίμος έχει πάψει πλέον να την πιστεύει και φεύγει εκνευρισμένος, προδομένος, απογοητευμένος και βαθιά πληγωμένος.

Την ίδια ώρα, ο Σίμος μαθαίνει από ένα γράμμα που του αφήνει η Δωροθέα ότι του έχει γράψει το πατρικό σπίτι. Ο Σίμος ομως με τη σειρά του κάνει πρόταση στον Πάρη να του πουλήσει στη μισή τιμή το σπίτι, με την προϋπόθεση να αγοράσει και η Μιράντα το μερίδιό του στο «Ολύμπια».

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: Η Δωροθέα λέει ψέματα για την φωτογραφία του ΣίμουΌλα αυτά τα μαθαίνει ο Ντίνος αλλά και η Αμαλία. Μάλιστα, η Αμαλία μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο, όταν μπαίνει μέσα ο Σίμος.

Εκείνη έξαλλη τον ρωτάει αν πούλησε το μερίδιό του από το “Ολύμπια”. Φυσικά ο Σίμος καταλαβαίνει ότι Αμαλία μιλούσε με τον Ντίνο και για μια ακόμα φορά πάει να τη χτυπήσει, αλλά μπαίνει ανάμεσα η Πολυξένη και τον σταματάει.

Την ίδια ώρα, η Μιράντα καταγγέλλει στην αστυνομία τον Δημοσθένη λέγοντας ότι αυτός είναι που αποκάλυψε στον Σίμο τη διεύθυνση που βρισκόταν η Βικτώρια και ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη συλλαμβάνουν τον Δημοσθένη. Παράλληλα, η Αμαλία λέει έξαλλη στον Σίμο ότι δεν ξέρει αν θέλει να φύγει μαζί του στο εξωτερικό και αν θέλει να είναι ακόμα μαζί του.

Πριν προλάβει όμως ο Σίμος να το καταλάβει, ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη πηγαίνουν στο σπίτι του Σίμου και τον συλλαμβάνουν, μετά την ομολογία της Καρτεζίνη.