Ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων στο «Famagusta».

Μια λεπτοµέρεια από την αφήγηση της Χριστίνας για το ντοκιµαντέρ αναστατώνει τον Μάικλ στο νέο επεισόδιο της σειράς του Mega αύριο στις 22.40. Ένα ένα τα κοµµάτια του παζλ αποκαλύπτουν την αλήθεια πίσω από το µυστήριο του χαµένου γιου της οικογένειας Σέκερη, καθώς η µεγάλη παραγωγή πλησιάζει στο συγκινητικό φινάλε του δεύτερου κύκλου της. Στα επιµέρους τώρα: Η Μαριάννα καταθέτει υπέρ του Θοδωρή στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης. Ο Τεύκρος και η ∆άφνη ετοιµάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μια σφαίρα άλλαξε για πάντα τη ζωή ενός ακόµη Κύπριου που βίωσε τη φρίκη του πολέµου πριν από 50 χρόνια. Όπως θα δούµε στο αυριανό και προτελευταίο, σηµειωτέον, επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, ο πατέρας του Κλεάνθη ήταν αυτός που έσωσε τον παππού και τη Χριστίνα από την καταστροφή της φάρµας τους το 1974. Στο σήµερα η Μαριάννα αποφασίζει να καταθέσει υπέρ του Θοδωρή στο δικαστήριο, αναστατώνοντας την οικογένειά της. Ο Μάικλ µοιράζεται µε τη Σοφία τη θετική εντύπωση που του έκανε η Χριστίνα Σέκερη. Ωστόσο έχει µία ακόµα µαρτυρία από το 1974, η οποία αφορά έναν µεγάλο έρωτα που τον καθόρισε µια σφαίρα.

Η Σοφία αγωνιά. Ο Τεύκρος βγάζει τον µικρό Μάριο από το ίδρυµα και αποφασίζουν µε τη ∆άφνη να παντρευτούν. Η οικογένεια του Παύλου, από την πλευρά της, µαθαίνει για την περιπέτεια της υγείας του στην Αθήνα και ο Αντρέας συνειδητοποιεί πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του. Ο Γιώργος, πάλι, ο άντρας της Σιµώνης, κατηγορείται για οικονοµική κατάχρηση στη ΜΚΟ που διατηρεί. Ο Παύλος µε την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο αυτή τη φορά ταξιδεύουν για το Λονδίνο. Ο Μάικλ ακούει για το σηµάδι στο µπράτσο που είχε το αγνοούµενο µωρό της, ενώ µοντάρει τη συνέντευξη της Χριστίνας. Και «κεραυνοβολείται».

Τα υπόλοιπα στη µικρή οθόνη.