Φινάλε με σασπένς προ των πυλών ύστερα από τρεις σεζόν, και ο λόγος για τον «Παράδεισο των Κυριών».

Τίτλοι τέλους θα πέσουν σύντομα στη σειρά, αλλά λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε η Μιράντα (Ευαγγελία Συριοπούλου) ετοιμάζεται να κάνει την ανατροπή.

Ο Ντίνος και η Αμαλία είναι έτοιμοι να φύγουν μακριά από όλους και από όλα και έχουν ήδη βγάλει εισιτήρια για τη Βαρκελώνη. Η Αμαλία βέβαια δεν έχει πει την αλήθεια στη Μιράντα, αλλά εκείνη τα καταλαβαίνει όλα. Θα σκεφτεί πολλά για να τους εμποδίσει, αλλά τελικά θα κάνει πίσω, καθώς υπερέχει για εκείνη η ευτυχία της κόρης της.

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: Αμαλία και Ντίνος φεύγουν για πάντα στην Ισπανία

Η Μιράντα θα μιλήσει ανοιχτά στον Ντίνο, αποκαλύπτοντάς του ότι ξέρει τα πάντα για τη φυγή του με την Αμαλία στο εξωτερικό. Ο Ντίνος φοβάται μη χαλάσει τη σχέση μάνας και κόρης και αποφασίζει να φύγει μόνος του για την Ουάσινγκτον. Όμως η Μιράντα τον σταματά. Την ίδια ώρα, εκείνη θα παραμείνει στον «Παράδεισο» και πλάι στον Χριστόφορο. Από την άλλη, ο Ρένος θα μάθει κρυφά για τα σχέδια της Αμαλίας και του Ντίνου και θα τα πει στον Σίμο. Ο Σίμος με τη σειρά του θα το σκάσει από τη φυλακή πληρώνοντας έναν φύλακα και θα απειλήσει την Αμαλία με όπλο.

Όσα θα επακολουθήσουν «Ο Παράδεισος των κυριών» θα είναι δραματικά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 11/6/2024